Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajnik

Unpredictable

Čajnik U budućnosti će korisničko iskustvo igrati sve važniju ulogu u dizajnu proizvoda. Kako svaki potrošač ima svoje jedinstvene karakteristike, potrebno je uzeti u obzir potrošačev osjećaj svih aspekata kako bi se dizajnirali humaniziraniji proizvodi. Koncept ovog dizajna je potaknuti korisnike da dizajniraju svoj čajnik u skladu s njihovim smislom i maštom. Demontažom i ponovnim sastavljanjem različitih fleksibilnih komponenti korisnici mogu promijeniti izgled čajnika i pomoću metoda što donosi puno zabave u svakodnevnom životu.

Naziv projekta : Unpredictable, Ime dizajnera : zhizhong, Ime klijenta : .

Unpredictable Čajnik

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.