Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vanjski Stolić Za Kavu

Growing Table

Vanjski Stolić Za Kavu Stol za uzgoj izrađen je od orahovog tvrdog drva, koji odražava boju tla i stvara pozadinu zbog koje su biljke vidljivije. Cjelokupni dizajn sjecište je dinamičkog kretanja i statičkog držanja. Stol pruža prostor gdje biljke mogu rasti i gledati ih za stolom kako bi se stvorilo mjesto za opuštanje i interakciju s prirodom. Površina radne površine raspršuje svjetlost kako bi stvorio značajku staklenika. Konačno, stol je napravljen za jednostavno spremanje; moglo bi se srušiti na kuboide veličine 26 ”x 26” x 4 ”.

Naziv projekta : Growing Table, Ime dizajnera : Nga Ying, Amy Sun, Ime klijenta : .

Growing Table Vanjski Stolić Za Kavu

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.