Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Radni Prostor

Dava

Radni Prostor Dava je razvijena za urede otvorenog prostora, škole i sveučilišta u kojima su važne mirne i koncentrirane faze rada. Moduli smanjuju zvučne i vizualne poremećaje. Svojim trokutastim oblikom, namještaj je prostorno učinkovit i omogućava razne mogućnosti uređenja. Dava materijali su WPC i vuna od filca, oboje su biorazgradivi. Sustav s dodacima pričvršćuje dva zida na stol i podvlači jednostavnost u proizvodnji i rukovanju.

Naziv projekta : Dava, Ime dizajnera : Michael Strantz, Ime klijenta : .

Dava Radni Prostor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.