Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambeni Prototip

No Footprint House

Stambeni Prototip NFH je razvijen za serijsku proizvodnju, a temelji se na većem skupu alata za montažne stambene tipologije. Prvi prototip izgrađen je za nizozemsku obitelj na jugozapadu Kostarike. Odabrali su dvosobnu konfiguraciju sa čeličnom konstrukcijom i oblogama od borovog drva, koji su na jedno ciljano mjesto otpremljeni na svoje ciljno mjesto. Zgrada je dizajnirana oko središnje uslužne jezgre kako bi se optimizirala logistička učinkovitost u pogledu sastavljanja, održavanja i uporabe. Projekt traži cjelovitu održivost u smislu svojih ekonomskih, okolišnih, društvenih i prostornih učinaka.

Naziv projekta : No Footprint House, Ime dizajnera : Oliver Schütte, Ime klijenta : A-01 (A Company / A Foundation).

No Footprint House Stambeni Prototip

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.