Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

Codependent

Stol Suvislo se usredotočuje na psihologiju i dizajn, posebno usredotočujući se na fizičku manifestaciju psihološkog stanja, ovisnost o ovisnosti. Ove dvije isprepletene tablice moraju se međusobno oslanjati da bi funkcionirale. Dva su oblika nesposobna da stoje sama, ali zajedno stvaraju jedan funkcionalni oblik. Konačna tablica snažan je primjer čija je cjelina veća od zbroja njezinih dijelova.

Naziv projekta : Codependent, Ime dizajnera : Fletcher Eshbaugh, Ime klijenta : 1th Studio.

Codependent Stol

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.