Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komercijalni Dizajn Interijera

KitKat

Komercijalni Dizajn Interijera Na inovativan način predstavite koncept i cjelokupnu marku kroz dizajn trgovine, posebno za kanadsko tržište i klijentelu Yorkdale. Iskoristite iskustvo prethodnih skočnih i međunarodnih lokacija za inovaciju i preispitivanje cjelokupnog iskustva. Napravite ultra-funkcionalnu trgovinu, koja će dobro funkcionirati za vrlo visok, zamršeni prostor.

Naziv projekta : KitKat, Ime dizajnera : Unique Store Fixtures, Ime klijenta : Unique Store Fixtures.

KitKat Komercijalni Dizajn Interijera

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.