Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Blagovaonski Stol

Ska V29

Blagovaonski Stol Stol od prirodnog drveta od ariša izrađen je s numeričkim upravljačkim strojevima, a ručno dovršen, posebnost je oblika koji podsjeća na položaj drveća, srušenih olujom Vaia koja je pogodila Dolomite i predstavljene samim drvenim sjekirama od ariša. Ručno polirana površina čini površinu neprozirnom i glatkom na dodir te poboljšava njene vene i oblike. Podnožje, izrađeno od praškastog čelika, predstavlja borovu šumu prije nego što oluja prođe.

Naziv projekta : Ska V29, Ime dizajnera : Ascanio Zocchi, Ime klijenta : Teknodue gruop srl.

Ska V29 Blagovaonski Stol

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.