Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Električni Skuter Za Dijeljenje

For Two

Električni Skuter Za Dijeljenje To je mobilni uređaj za turiste i mještane gradova popularnih u turizmu. Riješite probleme zaštite okoliša i prometne gužve uzrokovane tradicionalnim načinom prijevoza, kao što su najam automobila, i pružite jedinstveno iskustvo ekološke mobilnosti. Snaga ovog modela nije ograničena samo na činjenicu da se radi o električnom vozilu, već i na korištenje energije u zraku, koja je u pogledu odlaganja daleko sigurnija i ekološki prihvatljija od tradicionalne litij-ionske baterije.

Naziv projekta : For Two, Ime dizajnera : Seungkwan Kim, Ime klijenta : T&T GOOD TERMS Co,. Ltd..

For Two Električni Skuter Za Dijeljenje

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.