Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća

Zen Mood

Kuća Zen Mood konceptualni je projekt fokusiran na tri ključna pokretača: minimalizam, prilagodljivost i estetika. Pojedinačni segmenti su u prilogu stvarajući različite oblike i namjene: kuće, uredi ili saloni mogu se generirati koristeći dva formata. Svaki modul dizajniran je s 3,20 x 6,00m raspoređenim u 19m² unutar 01 ili 02 kata. Prijevoz se obavlja uglavnom kamionima, također se može isporučiti i instalirati u samo jednom danu. Jedinstven je, suvremeni dizajn koji stvara jednostavne, živahne i kreativne prostore omogućene čistom i industrijaliziranom konstruktivnom metodom.

Kuća

Dezanove

Kuća Inspiracija arhitekta proizašla je iz obnovljenog eukaliptusova drveta „bateas“. To su platforme za proizvodnju školjki u ušću i koje predstavljaju vrlo važnu lokalnu industriju u Ria da Arousa, u Španjolskoj. Na tim se platformama koristi drvo eukaliptusa, a na ovom području postoje ekstenzije ovog stabla. Starost drva nije skrivena, a različita vanjska i unutarnja lica drveta koriste se za stvaranje različitih senzacija. Kuća pokušava posuditi tradiciju okoline i otkriti ih kroz priču ispričanu u dizajnu i detaljno.

Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Ulaz je parada kontrastnih materijala, struktura i boja. Recepcija je prostor mirnog komfora. Povoljni uzorci nailaze na razigrane ukrase. Iza je dinamično područje šanka u kontekstu odmora. Tradicionalna kineska slova u obliku Hui uzoraka dodaju osjećaj futurizma. Prolazeći kroz nježno ukrašen krovni klaser je blagovaonica. Ukrašena cvjetnim slikama, ribljim karbidnim bojama, utisnutim vitrajima i ormarima drevnog bilja Bai Zi vizualno je putovanje kroz vrijeme i kulturne relikvije u modi.

Maloprodajni Prostor

Portugal Vineyards

Maloprodajni Prostor Konceptna trgovina Portugala Vineyards prva je fizička trgovina za internetsku kompaniju za proizvodnju vina. Smještena uz sjedište tvrtke, okrenuta ulici i zauzima 90m2, trgovina se sastoji od otvorenog plana lišenog pregrada. Unutrašnjost je zasljepljujuće bijela i minimalni prostor s kružnom cirkulacijom - bijelo platno za portugalsko vino koje može zasjati i biti izloženo. Police su isklesane uza zidove u odnosu na vinske terase, na 360 stupnjeva i impresivno maloprodajno iskustvo bez šaltera.

Društveni I Slobodno Vrijeme

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Društveni I Slobodno Vrijeme Vodoravne i okomite crte međusobno se presijecaju i tvore mrežu. Svaka mreža je komunikacijska platforma koja je i izvor koncepta dizajna viskija. U pogledu uštede energije i zaštite okoliša, dizajner je koristio LED štedne žarulje u cijeloj traci. Kako bi se održala kvaliteta zraka u šanku, dizajn prihvaća prozore od sjevera do juga koji mogu osigurati prolazak prirodnog zraka.

Izložbena Dvorana

City Heart

Izložbena Dvorana Od gradske arhitekture do indeksa za razumijevanje i odmjeravanje uravnoteženosti dizajna, izraz grada koji se u tri ugla sažeo, kroz urbanu gradnju i razvoj kako bi se promovirala poduzeća, perspektiva grada i ljudi o promjeni grada i urbanih karakteristika i urbanog klimatsko savijanje u zamjenu za izražavanje dizajnerovog razumijevanja grada, viđenje prošlosti grada više da biste vidjeli njegovu budućnost.