Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložba

LuYu

Izložba Umjetnost utječe na život i život donosi duboku refleksiju i interpretaciju umjetnosti. Udaljenost između umjetnosti i života može biti svakodnevno na putu. Ako pažljivo jedete svaki obrok, svoj život možete pretvoriti u umjetnost. Dizajnerska kreacija je također umjetnost koja se proizvodi vlastitim mislima. Tehnike su oruđe, a izrazi rezultati. Samo s mislima bit će zaista dobrih djela.

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade

Light Music

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade Za Light Music, dizajn rezidencijalnog predvorja i dnevnog boravka, Armand Graham i Aaron Yassin iz New Yorka sa sjedištem A + A Studio željeli su spojiti prostor s dinamičnim susjedstvom Adams Morgana u Washingtonu, gdje su noćni život i glazbena scena, od jazza to Go-go na punk rock i elektronika uvijek su bili središnji. Ovo je njihova kreativna inspiracija; rezultat je jedinstven prostor koji kombinira vrhunske digitalne metode izrade s tradicionalnim zanatskim tehnikama kako bi stvorio immersive svijet s vlastitim pulsom i ritmom koji odaje počast živoj originalnoj glazbi DC-a.

Komercijalni Interijer

Nest

Komercijalni Interijer Riječ dijele dva jedinstvena stručnjaka - zagovornici i arhitekti koji pozivaju na različite hijerarhijske redoslijede. Odabirom i iscrtavanjem elemenata nastojalo se cjelokupni izgled održati prizemljenim, zemljanim i oživjeti lokalnu umjetnost i građevinski materijal. Smjesa i primjena ekološki prihvatljivih materijala, veličina otvora, pokrenuta je podsjećanjem na lokalnu klimu kako bi se stvorilo ugodno okruženje koje će ponovno stvoriti izgubljene postupke, zajedno oblikujući održivu praksu.

Hotel

LiHao

Hotel Povratak prirodi, gradskoj kulturnoj stanici. Stvorite rafinirani način života. Isključivo uživajte u tišini i tišini. Hotel je smješten u užurbanom području razvojne zone visoke tehnologije Baoding. Dizajner redefinira gradski hotelski resort holističkim razmišljanjem kroz ponovno kombiniranje okolnog okruženja, arhitekture, krajolika i interijera kako bi stvorio sofisticirani, prirodni i ugodni hotelski prostor. Dopustite poslovnim putnicima da se osjećaju prosperitetno u tišini, kradu poludnevni odmor.

Prodajni Uredi

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Prodajni Uredi S vodenom površinom kao zrcalom postavljena je slika nadmorske visine zgrade; kod skulpture i sadnje kao elemenata interes vode nastaje kroz ukrašavanje; s plutajućom sadnjom i mijenjanjem fontana i umjetničkih svjetala nastaje zanimanje ; Voda kao duša, spoj umjetnosti i funkcije se utvrđuje kroz prostor okretanja prostora; široki bazen, na suncu, voda se širi, bistra i prozirna, blistava, kroz svijetlu vodu, jasno se vidi stav svake pločice, čini se da također čisti ljudski um općenito.

Kućište S Više Jedinica

Best in Black

Kućište S Više Jedinica Best in Black je projekt koji ima za cilj stvaranje nove vrste stambenih zgrada. Dizajn enterijera apartmana predstavlja industrijski dizajn koji se susreće s meksičkom arhitekturom, a odabrani materijali namijenjeni su osjećaju čudesa u javnim prostorima i toplom izgledu stanova, što je u kontrastu s čistom, trezvenom fasadom. Četiri pročelja očito su nadahnuta slučajnim postavljanjem oblika Tetris igre koji formiraju zidove i prozore zgrade, stvarajući osvijetljene atmosfere koje stvaraju udobnost za korisnika.