Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Centar

Shuimolanting

Prodajni Centar Kineski stil ovog slučaja prihvaća tamno kaveni crveni mljeveni kamen na tržištu i prazno prirodno osvjetljenje podnog prozora, tvoreći kontrast svjetla i sjene, virtualnog i stvarnog. Virtuelne i aluminijske rešetke od drveta, komadi listova bakrenog umjetničkog lotosa na mjestu s kojeg se nalazi voda i kineska umjetnička instalacija strukture znakova u području odmora točka su "dvorišta orhideja s tintom"; slučaj. Konkretno, upotreba novih materijala od malih boginja, u običnom naglasku izvanredna, ali i domišljato smanjuje troškove površine.

Naziv projekta : Shuimolanting, Ime dizajnera : Zhoumin Wei, Ime klijenta : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting Prodajni Centar

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.