Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Piće

Firefly

Piće Ovaj dizajn je novi koktel s Chia-om, glavna ideja bila je dizajnirati koktel koji ima nekoliko faza ukusa. Ovaj dizajn također dolazi sa različitim bojama koje se mogu vidjeti pod crnom svjetlošću, što ga čini pogodnim za zabave i klubove. Chia može apsorbirati i rezervirati bilo koji okus i boju, tako da, kada pravi koktel s Firefly-om, možete iskusiti različite okuse, korak po korak. Nutricionistička vrijednost ovog proizvoda je veća u usporedbi s drugim koktelima, a to je sve zbog Chiaove velike hranjive vrijednosti i niskih kalorija , Ovaj dizajn je novo poglavlje u povijesti pića i koktela.

Kalup Za Led

Icy Galaxy

Kalup Za Led Priroda je uvijek bila jedan od najvažnijih izvora inspiracije za dizajnere. Ideja je pala na pamet dizajnera uvidom u prostor i sliku Milk Way Galaxy-a. Najvažniji aspekt u ovom dizajnu bio je stvaranje jedinstvenog oblika. Mnogi dizajni koji su na tržištu usredotočeni su na stvaranje najčistijeg leda, ali u ovom predstavljenom dizajnu, dizajneri su se namjerno fokusirali na oblike koje stvaraju minerali dok se voda pretvara u led, kako bi bilo jasnije dizajneri su pretvorili prirodni kvar u lijep efekt. Ovaj dizajn stvara spiralni sferični oblik.

Filter Za Cigarete

X alarm

Filter Za Cigarete X alarm, je alarm za pušače kako bi ih shvatili što rade sebi dok to rade. Ovaj dizajn je nova generacija filtera za cigarete. Ovaj dizajn može biti dobra zamjena za skupe reklame protiv pušenja i ima veći utjecaj na umove pušača nego bilo koja druga negativna reklama. Ima vrlo jednostavnu strukturu, filtri su otisnuti nevidljivom tintom koja pokriva negativno područje skice i sa svakim napuhom skica će se činiti jasnijom pa ćete sa svakim napuhom vidjeti kako vam srce postaje tamnije i znate što vam se događa.

Transformacijski Parking Za Bicikle

Smartstreets-Cyclepark™

Transformacijski Parking Za Bicikle Smartstreets-Cyclepark je svestran, moderno uređen parkirni prostor za dvije bicikle, koji se uklapa u nekoliko minuta kako bi se omogućilo brzo unapređenje objekata za parkiranje bicikala u gradskim područjima bez dodavanja nereda na uličnoj sceni. Oprema pomaže smanjiti krađu bicikla, a može se instalirati i na najužim ulicama, oslobađajući novu vrijednost od postojeće infrastrukture. Napravljena od nehrđajućeg čelika oprema se može podudarati u RAL boji i brendirati za lokalne vlasti ili sponzore. Može se koristiti i za prepoznavanje biciklističkih ruta. Može se rekonfigurirati tako da odgovara bilo kojoj veličini ili stilu stupca.

Magnezijska Ambalaža

Kailani

Magnezijska Ambalaža Radovi agencije Arome na grafičkom identitetu i umjetničkoj liniji za ambalažu Kailani temelje se na minimalnom i čistom dizajnu. Ovaj minimalizam u skladu je s proizvodom koji ima samo jedan sastojak, magnezij. Odabrana tipografija je snažna i tipkana. Karakterizira i čvrstoću mineralnog magnezija i snagu proizvoda koji potrošačima vraća vitalnost i energiju.

Boca Vina

Gabriel Meffre

Boca Vina Aroma stvara grafički identitet kolekcionarske zdjele Gabriel Meffre koja slavi 80 godina. Radili smo na karakterističnom dizajnu 30-ih godina vremena, grafički ga simbolizirala žena s čašom vina. Korištene ploče u boji naglašene su utiskivanjem i vrućim utiskivanjem folije kako bi se naglasila kolekcionarska strana kolekcije.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.