Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Maloprodajni Prostor

Portugal Vineyards

Maloprodajni Prostor Konceptna trgovina Portugala Vineyards prva je fizička trgovina za internetsku kompaniju za proizvodnju vina. Smještena uz sjedište tvrtke, okrenuta ulici i zauzima 90m2, trgovina se sastoji od otvorenog plana lišenog pregrada. Unutrašnjost je zasljepljujuće bijela i minimalni prostor s kružnom cirkulacijom - bijelo platno za portugalsko vino koje može zasjati i biti izloženo. Police su isklesane uza zidove u odnosu na vinske terase, na 360 stupnjeva i impresivno maloprodajno iskustvo bez šaltera.

Umjetnost

Metamorphosis

Umjetnost Mjesto se nalazi u industrijskoj regiji Keihin u predgrađu Tokija. Umiranje dima u skladu s dimnjacima teških industrijskih tvornica može prikazati negativnu sliku poput onečišćenja i materijalizma. Međutim, fotografije su usredotočene na različite aspekte tvornica koje prikazuju njezinu funkcionalnu ljepotu. Tijekom dana, cijevi i konstrukcije stvaraju geometrijske uzorke s linijama i teksturama, a razmjera na opterećenim objektima stvara zrak dostojanstva. Noću se objekti mijenjaju u tajanstvenu kozmičku tvrđavu od znanstvenofantastičnih filmova 80-ih.

Društveni I Slobodno Vrijeme

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Društveni I Slobodno Vrijeme Vodoravne i okomite crte međusobno se presijecaju i tvore mrežu. Svaka mreža je komunikacijska platforma koja je i izvor koncepta dizajna viskija. U pogledu uštede energije i zaštite okoliša, dizajner je koristio LED štedne žarulje u cijeloj traci. Kako bi se održala kvaliteta zraka u šanku, dizajn prihvaća prozore od sjevera do juga koji mogu osigurati prolazak prirodnog zraka.

Izložbena Dvorana

City Heart

Izložbena Dvorana Od gradske arhitekture do indeksa za razumijevanje i odmjeravanje uravnoteženosti dizajna, izraz grada koji se u tri ugla sažeo, kroz urbanu gradnju i razvoj kako bi se promovirala poduzeća, perspektiva grada i ljudi o promjeni grada i urbanih karakteristika i urbanog klimatsko savijanje u zamjenu za izražavanje dizajnerovog razumijevanja grada, viđenje prošlosti grada više da biste vidjeli njegovu budućnost.

Stolna Svjetiljka

Oplamp

Stolna Svjetiljka Oplamp se sastoji od keramičkog tijela i podloge od punog drveta na koju je postavljen LED izvor svjetlosti. Zahvaljujući svom obliku, dobivenom fuzijom tri čunja, tijelo Oplampa može se zakrenuti u tri različita položaja koja stvaraju različite vrste svjetlosti: visoka stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom, niska stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom ili dva ambijentalna svjetla. Svaka konfiguracija čunjeva svjetiljke omogućuje barem jednom zračenju svjetlosti prirodnu interakciju s okolnim arhitektonskim postavkama. Oplamp je dizajniran i potpuno ručno izrađen u Italiji.

Podesiva Stolna Svjetiljka

Poise

Podesiva Stolna Svjetiljka Akrobatski izgled Poise, stolne lampe koju je dizajnirao Robert Dabi iz tvrtke Unform.Studio pomiče se između statičkog i dinamičkog te velikog ili malog držanja. Ovisno o omjeru između njegovog osvjetljenog prstena i ruke koja ga drži, dolazi do sjecišta ili tangencijalne crte na kružnicu. Kada se postavi na višu policu, prsten bi mogao nadviti policu; ili naginjanjem prstena može dodirnuti okolni zid. Namjera ove prilagodljivosti je da se vlasnik kreativno uključi i igra sa izvorom svjetlosti u odnosu na druge predmete koji ga okružuju.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.