Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakiranje Maslinovog Ulja

Ionia

Pakiranje Maslinovog Ulja Kako su stari Grci nekad posebno bojali i dizajnirali svaku amforu (spremnik) za maslinovo ulje, odlučili su to učiniti danas! Oživjeli su i primijenili ovu drevnu umjetnost i tradiciju u suvremenoj modernoj proizvodnji gdje svaka od 2000 proizvedenih boca ima različite uzorke. Svaka boca je individualno dizajnirana. Riječ je o jedinstvenom linearnom dizajnu, nadahnutom drevnim grčkim uzorcima s modernim dodirom koji slavi berbu maslinovog ulja. To nije začarani krug; to je ravna kreativna linija u razvoju. Svaka proizvodna linija stvara 2000 različitih dizajna.

Brendiranje

1869 Principe Real

Brendiranje 1869. Principe Real je noćenje s doručkom smješteno u najmodernijem mjestu u Lisabonu - Principe Real. Madonna je upravo kupila kuću u ovom kvartu. Ovaj se B&B nalazi u staroj palači iz 1869. godine, zadržavajući stari šarm pomiješan sa suvremenim interijerima, dajući mu luksuzan izgled i dojam. Ovaj je brend bio potreban da bi se ove vrijednosti ugradile u njegov logotip i aplikacije brenda kako bi odražavale filozofiju ovog jedinstvenog smještaja. Rezultat je logotip koji kombinira klasični font, podsjećajući na stare brojeve vrata, s modernom tipografijom i detaljem stilizirane ikone kreveta u L Realu.

Prebivalište

Panorama Villa

Prebivalište Aludirajući na strukturu tipičnog sela Mani, koncept je zamišljen kao niz pojedinačnih kamenih ulomaka koji se vrte oko atrija, ulaza i životnih prostora. Grubi volumeni rezidencije otvaraju dijalog sa svojim prirodnim okruženjem, dok ritam njihovih otvaranja ili osigurava privatnost ili poziva na panoramski pogled na horizont, gradeći izravno iskustvo uzastopnih i raznolikih narativa. Vila se nalazi u naselju Navarino Residences, kolekciji luksuznih vila u privatnom vlasništvu u srcu odmarališta Navarino Dunes.

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva U srednjovjekovno doba, lokalne pivovare ostavile su svoje pivo u preko 600 godina starim podrumima urezanim u stijene ispod dvorca Nürnberg. Poštujući ovu povijest, pakiranje "AEcht Nuernberger Kellerbier" daje autentičan pogled u prošlost. Oznaka piva prikazuje ručni crtež dvorca koji sjedi na kamenju i drvenu bačvu u podrumu, uokvirenu fontovima u stilu vintage. Brtvena naljepnica s zaštitnim znakom tvrtke "Sveti Mauricijus" i plutenim plutenim čepom u boji bakra donose majstorstvo i povjerenje.

Prodajni Centar

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Prodajni Centar Dizajn kombinira narod sjeveroistoka s nježnošću i gracioznošću Juga kako bi omogućio život pun inkluzije. Pametan dizajn i kompaktan raspored proširuju unutarnju arhitekturu. Dizajner koristi jednostavne i međunarodne dizajnerske vještine s čistim elementima i običnim materijalima, koji čine prostor prirodnim, ležernim i jedinstvenim. Dizajn je prodajni centar s 600 četvornih metara, a cilj mu je dizajnirati moderan orijentalni prodajni centar, čineći srce stanovnika tihim i odbaciti buku izvana. Budite spori i uživajte u ljepoti života.

Prodajni Centar

Yango Poly Kuliang Hill

Prodajni Centar Ovaj dizajn ima za cilj istražiti kako donijeti oduševljeno iskustvo prigradskog idiličnog života, koji tjera ljude da vode dobar život i navodi ljude da se kreću prema orijentalnom pjesničkom stanu. Dizajner koristi modernu i jednostavnu vještinu dizajna s prirodnim i običnim materijalima. Fokusirajući se na duh i zanemarujući formu, dizajn kombinira elemente krajolika Zen i kulturu čaja, zaljubljene osjećaje ribara, kišobran od uljanog papira. Rukovanjem detaljima uravnotežuje funkciju i estetiku, a život čini umjetničkim.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.