Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik Za Umivaonike

Eva

Umivaonik Za Umivaonike Inspiracija dizajnera nastala je iz minimalnog dizajna i za korištenje kao tiho, ali osvježavajuće svojstvo u prostoru kupaonice. Nastala je iz istraživanja arhitektonskih oblika i jednostavnog geometrijskog volumena. Umivaonik može biti potencijalno element koji definira različite prostore oko sebe i istodobno središnja točka u prostoru. Vrlo je jednostavan za korištenje, čist i izdržljiv. Postoji nekoliko varijacija uključujući samostalnu, sjedeću klupu i zidnu ugradnju, kao i jednostruki ili dvostruki umivaonik. Varijacije u boji (RAL boje) pomoći će integriranju dizajna u prostor.

Koncept Ambalaže

Faberlic Supplements

Koncept Ambalaže U modernom svijetu ljudi su stalno izloženi agresivnim učincima vanjskih negativnih čimbenika. Loša ekologija, užurban ritam života u megapolisima ili stresovima dovode do povećanih opterećenja na tijelu. Za normalizaciju i poboljšanje funkcionalnog stanja tijela koriste se suplementi. Glavna metafora ovog projekta postala je dijagram poboljšanja dobrobiti osobe uz upotrebu dodataka. Također, glavni grafički element ponavlja oblik slova F - prvo slovo u nazivu marke.

Kuća

Dezanove

Kuća Inspiracija arhitekta proizašla je iz obnovljenog eukaliptusova drveta „bateas“. To su platforme za proizvodnju školjki u ušću i koje predstavljaju vrlo važnu lokalnu industriju u Ria da Arousa, u Španjolskoj. Na tim se platformama koristi drvo eukaliptusa, a na ovom području postoje ekstenzije ovog stabla. Starost drva nije skrivena, a različita vanjska i unutarnja lica drveta koriste se za stvaranje različitih senzacija. Kuća pokušava posuditi tradiciju okoline i otkriti ih kroz priču ispričanu u dizajnu i detaljno.

Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Ulaz je parada kontrastnih materijala, struktura i boja. Recepcija je prostor mirnog komfora. Povoljni uzorci nailaze na razigrane ukrase. Iza je dinamično područje šanka u kontekstu odmora. Tradicionalna kineska slova u obliku Hui uzoraka dodaju osjećaj futurizma. Prolazeći kroz nježno ukrašen krovni klaser je blagovaonica. Ukrašena cvjetnim slikama, ribljim karbidnim bojama, utisnutim vitrajima i ormarima drevnog bilja Bai Zi vizualno je putovanje kroz vrijeme i kulturne relikvije u modi.

Maloprodajni Prostor

Portugal Vineyards

Maloprodajni Prostor Konceptna trgovina Portugala Vineyards prva je fizička trgovina za internetsku kompaniju za proizvodnju vina. Smještena uz sjedište tvrtke, okrenuta ulici i zauzima 90m2, trgovina se sastoji od otvorenog plana lišenog pregrada. Unutrašnjost je zasljepljujuće bijela i minimalni prostor s kružnom cirkulacijom - bijelo platno za portugalsko vino koje može zasjati i biti izloženo. Police su isklesane uza zidove u odnosu na vinske terase, na 360 stupnjeva i impresivno maloprodajno iskustvo bez šaltera.

Umjetnost

Metamorphosis

Umjetnost Mjesto se nalazi u industrijskoj regiji Keihin u predgrađu Tokija. Umiranje dima u skladu s dimnjacima teških industrijskih tvornica može prikazati negativnu sliku poput onečišćenja i materijalizma. Međutim, fotografije su usredotočene na različite aspekte tvornica koje prikazuju njezinu funkcionalnu ljepotu. Tijekom dana, cijevi i konstrukcije stvaraju geometrijske uzorke s linijama i teksturama, a razmjera na opterećenim objektima stvara zrak dostojanstva. Noću se objekti mijenjaju u tajanstvenu kozmičku tvrđavu od znanstvenofantastičnih filmova 80-ih.