Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transformacijski Parking Za Bicikle

Smartstreets-Cyclepark™

Transformacijski Parking Za Bicikle Smartstreets-Cyclepark je svestran, moderno uređen parkirni prostor za dvije bicikle, koji se uklapa u nekoliko minuta kako bi se omogućilo brzo unapređenje objekata za parkiranje bicikala u gradskim područjima bez dodavanja nereda na uličnoj sceni. Oprema pomaže smanjiti krađu bicikla, a može se instalirati i na najužim ulicama, oslobađajući novu vrijednost od postojeće infrastrukture. Napravljena od nehrđajućeg čelika oprema se može podudarati u RAL boji i brendirati za lokalne vlasti ili sponzore. Može se koristiti i za prepoznavanje biciklističkih ruta. Može se rekonfigurirati tako da odgovara bilo kojoj veličini ili stilu stupca.

Stubište

U Step

Stubište U stepenište stuba nastaje međusobnim umetanjem dvaju četverokutnih profilnih okvira koji imaju različite dimenzije. Na taj način stubište postaje samonosivo pod uvjetom da dimenzije ne prelaze prag. Unaprijed pripremanje ovih komada pruža praktičnost montaže. Pakiranje i transport ovih ravnih komada također su znatno pojednostavljeni.

Stubište

UVine

Stubište UV-spiralno stubište oblikovano je izmjeničnim međusobnim blokiranjem U i V oblika okvira kutija. Na taj način stubište postaje samonosivo jer ne treba središnji stup ili podupirač. Svojim modularnim i svestranim dizajnom dizajn donosi jednostavnost u proizvodnji, pakiranju, transportu i ugradnji.

Drveni E-Bicikl

wooden ebike

Drveni E-Bicikl Berlinska tvrtka Aceteam kreirala je prvi drveni e-bicikl, zadatak je bio da se izgradi na ekološki prihvatljiv način. Traženje kompetentnog partnera za suradnju bilo je uspješno s Fakultetom za drvo znanosti i tehnologije Sveučilišta Eberswalde za održivi razvoj. Ideja Matthiasa Broda postala je stvarnost, spajajući CNC tehnologiju i znanje drvnog materijala, rođen je drveni E-bicikl.

Stolno Svjetlo

Moon

Stolno Svjetlo Ovo svjetlo igra aktivnu ulogu da prati ljude u radnom prostoru od jutra do večeri. Dizajniran je na umu ljudima iz radnog okruženja. Žica se može povezati s prijenosnim računalom ili bankom za napajanje. Mjesečev oblik bio je načinjen od tri četvrtine kruga kao ikona koja se diže iz slike terena od nehrđajućeg okvira. Mjesečev površinski uzorak podsjeća na vodič za slijetanje u svemirskom projektu. Postavka izgleda kao skulptura pri dnevnom svjetlu i svjetlosni uređaj koji udobno napetosti noću.

Svjetlo

Louvre

Svjetlo Louvre svjetlo je interaktivna stolna svjetiljka nadahnuta grčkim ljetnim sunčevim svjetlom koje lako prolazi iz zatvorenih kapka kroz Louvres. Sastoji se od 20 prstenova, 6 plute i 14 pleksiglasa, koji razigrani način mijenjaju redoslijed tako da transformiraju difuziju, volumen i konačnu estetiku svjetla u skladu s preferencijama i potrebama korisnika. Svjetlost prolazi kroz materijal i izaziva difuziju, tako da se ni same sjene ne pojavljuju na površinama oko njega. Prstenovi različitih visina pružaju mogućnost beskrajnih kombinacija, sigurne prilagodbe i potpune kontrole svjetlosti.