Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik

Thalia

Umivaonik Umivaonik koji izgleda poput pupoljka spremnog za cvjetanje i punjenje: toliko cvjeta da je načinjen od vještačkog spoja ariša i tikovine od punog drveta, esencije u gornjem dijelu, a drugog u donjem. Čvrsta i sigurna utakmica, nudeći poseban elegantan dodir i živost boja uz veselo isprepletanje zrna sa uvijek različitim nijansama koje proizvode jedinstvene umivaonike. Ljepotu ovog objekta karakterizira njegova asimetrija i sklad susretom različitih oblika i drvene suštine.

Sustav Rasvjete I Ozvučenja

Luminous

Sustav Rasvjete I Ozvučenja Svjetlosni dizajn dizajniran da ponudi ergonomsko rješenje rasvjete i sistem surround zvuka u jednom proizvodu. Cilj mu je stvoriti emocije koje korisnici žele osjetiti i iskoristiti kombinaciju zvuka i svjetla kako bi postigli ovaj cilj. Zvučni sustav razvijen je na temelju refleksije zvuka i simulira 3D surround zvuk u sobi bez potrebe za ožičenjem i postavljanjem više zvučnika oko mjesta. Kao privjesak svjetlo, Luminous stvara izravno i neizravno osvjetljenje. Ovaj sustav rasvjete pruža meko, ujednačeno i slabo kontrastno svjetlo koje sprečava blještavilo i probleme s vidom.

Električni Bicikl

Ozoa

Električni Bicikl OZOa električni bicikl ima okvir s karakterističnim 'Z' oblikom. Okvir tvori neprekinutu liniju koja povezuje ključne funkcionalne elemente vozila, poput kotača, upravljača, sjedala i papučica. Oblik 'Z' usmjeren je na takav način da njegova struktura pruža prirodni ugrađeni stražnji ovjes. Ekonomičnost težine osigurava se upotrebom aluminijskih profila u svim dijelovima. Izmjenjiva, punjiva litij-ionska baterija ugrađena je u okvir.

Javno Područje

Quadrant Arcade

Javno Područje Arkada s popisa II. Razreda transformirana je u privlačno prisustvo ulice organiziranjem pravog svjetla na pravom mjestu. Općenito, ambijentalno osvjetljenje koristi se holistički, a njegovi efekti hijerarhijski se prikazuju kako bi se postigle varijacije u uzorku svjetlosti koje stvaraju interes i promiču veću upotrebu prostora. Strateško uklapanje za dizajn i postavljanje privjeska dinamičkih značajki upravljano je zajedno s umjetnikom tako da vizualni efekti izgledaju suptilnije nego prevladavajući. S nestajanjem dnevnog svjetla, elegantna struktura naglašena je ritmom električne rasvjete.

Proširivi Stol

Lido

Proširivi Stol Lido se savija u malu pravokutnu kutiju. U presavijenom stanju služi kao kutija za pohranu malih predmeta. Ako podignu bočne tanjure, zglobne noge ispadaju iz kutije i Lido se pretvara u stol za čaj ili mali stol. Isto tako, ako potpuno razviju bočne ploče s obje strane, pretvara se u veliki stol, pri čemu gornja ploča ima širinu od 75 Cm. Ovaj se stol može koristiti kao blagovaonski stol, posebno u Koreji i Japanu, gdje je sjedenje na podu dok je ručak uobičajena kultura.

Glazbeni Instrument

DrumString

Glazbeni Instrument Kombiniranje dvaju instrumenata znači rođenje novog zvuka, nove funkcije u korištenju instrumenata, novog načina sviranja instrumenta, novog izgleda. Također vaga za bubnjeve je poput D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, a vage za note su dizajnirane u EADGBE sustavu. DrumString je lagan i ima kaiš koji je pričvršćen preko ramena i struka, pa će uporaba i držanje instrumenta biti jednostavna i pruža vam mogućnost korištenja dviju ruku.