Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Proširivi Stol

Lido

Proširivi Stol Lido se savija u malu pravokutnu kutiju. U presavijenom stanju služi kao kutija za pohranu malih predmeta. Ako podignu bočne tanjure, zglobne noge ispadaju iz kutije i Lido se pretvara u stol za čaj ili mali stol. Isto tako, ako potpuno razviju bočne ploče s obje strane, pretvara se u veliki stol, pri čemu gornja ploča ima širinu od 75 Cm. Ovaj se stol može koristiti kao blagovaonski stol, posebno u Koreji i Japanu, gdje je sjedenje na podu dok je ručak uobičajena kultura.

Glazbeni Instrument

DrumString

Glazbeni Instrument Kombiniranje dvaju instrumenata znači rođenje novog zvuka, nove funkcije u korištenju instrumenata, novog načina sviranja instrumenta, novog izgleda. Također vaga za bubnjeve je poput D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, a vage za note su dizajnirane u EADGBE sustavu. DrumString je lagan i ima kaiš koji je pričvršćen preko ramena i struka, pa će uporaba i držanje instrumenta biti jednostavna i pruža vam mogućnost korištenja dviju ruku.

Biciklistička Kaciga

Voronoi

Biciklistička Kaciga Kaciga je inspirirana 3D Voronoi strukturom široko rasprostranjenom u prirodi. S kombinacijom parametarske tehnike i bionike, biciklistička kaciga ima poboljšani vanjski mehanički sustav. Razlikuje se od tradicionalne strukture zaštite od ljuskica u svom neobrađenom bioničkom 3D mehaničkom sustavu. Kada ga pogodi vanjska sila, ova struktura pokazuje bolju stabilnost. Uz ravnotežu lakoće i sigurnosti, kaciga ima za cilj pružiti ljudima udobniju, moderniju i sigurniju biciklističku kacigu za osobnu zaštitu.

Stolić Za Kavu

Planck

Stolić Za Kavu Stol je izrađen od različitih komada šperploče koji su pod pritiskom zalijepljeni. Podloge su natopljene peskom i obrađene je matiranim i vrlo jakim lakom. Postoje dvije razine - s obzirom da je unutrašnjost stola šuplja - što je vrlo praktično za postavljanje časopisa ili platna. Ispod stola nalaze se naplaci od metaka. Dakle, jaz između poda i stola je vrlo mali, ali u isto vrijeme se lako pomiče. Način na koji se koristi šperploča (vertikalno) čini je vrlo jakom.

Pojam Ležaljki

Dhyan

Pojam Ležaljki Dyhan salon koncept kombinira moderan dizajn s tradicionalnim istočnjačkim idejama i principima unutarnjeg mira povezujući se s prirodom. Koristeći Lingam kao inspiraciju oblika i Bodhi-drvo i japanski vrtovi kao osnovu na modulima koncepta, Dhyan (sanskrit: meditira) pretvara istočne filozofije u raznolike konfiguracije, omogućujući korisniku da odabere svoj put do zen / opuštanja. Način ribnjaka okružuje korisnika vodopadom i ribnjakom, dok vrtni način okružuje korisnika zelenilom. Standardni način rada sadrži mjesta za pohranu ispod platforme koja djeluje kao polica.

3D Kontrola Pristupa Prepoznavanju Lica

Ezalor

3D Kontrola Pristupa Prepoznavanju Lica Upoznajte višestruki sustav kontrole pristupa senzorima i kamerama, Ezalor. Algoritmi i lokalno računanje osmišljeni su za privatnost. Tehnologija protiv spoofiranja na financijskoj razini sprječava maske protiv lažnih lica. Meka reflektivna rasvjeta donosi udobnost. Korisnici na tren mogu lako pristupiti mjestu koje vole. Autentifikacija bez dodira osigurava higijenu.