Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rezidencija

Cheung's Residence

Rezidencija Rezidencija je dizajnirana s lakoćom, otvorenošću i prirodnom svjetlošću. Otisak zgrade odražava ograničenje postojećeg nalazišta i formalni izraz treba biti čist i jednostavan. Atrij i balkon nalaze se na sjevernoj strani zgrade koja osvjetljava ulaz i blagovaonicu. Klizni prozori nalaze se na južnom kraju zgrade u kojoj se dnevni boravak i kuhinja maksimalno povećavaju prirodna svjetla i pružaju prostorna fleksibilnost. Krovne svjetiljke predlažu se u cijeloj zgradi kako bi se dodatno pojačale ideje dizajna.

Privremeni Informativni Centar

Temporary Information Pavilion

Privremeni Informativni Centar Projekt je privremeni paviljon mješovite namjene u Trafalgaru u Londonu za različite funkcije i događaje. Predložena struktura naglašava pojam "privremenosti" korištenjem reciklažnih kontejnera kao primarnog građevinskog materijala. Njegova metalna priroda treba uspostaviti kontrastni odnos s postojećom zgradom koja pojačava tranzicijsku prirodu koncepta. Također, formalni izraz zgrade organski je organiziran i uređen nasumično, stvarajući privremenu orijentaciju na licu mjesta kako bi privukla vizualnu interakciju tijekom kratkog života zgrade.

Izlog, Maloprodaja, Knjižara

World Kids Books

Izlog, Maloprodaja, Knjižara Inspiriran od strane lokalne tvrtke za stvaranje održive, potpuno operativne knjižare na malom tragu, RED BOX ID iskoristio je koncept 'otvorene knjige' za dizajn potpuno novog maloprodajnog iskustva koje podržava lokalnu zajednicu. World Kids Books smješten je u Vancouveru u Kanadi, prvo salona, maloprodaja knjižara, a treća internetska trgovina. Odvažni kontrast, simetrija, ritam i popust boja privlače ljude i stvaraju dinamičan i zabavan prostor. Odličan je primjer kako se poslovna ideja može poboljšati dizajnom interijera.

Urbana Obnova

Tahrir Square

Urbana Obnova Trg Tahrir okosnica je egipatske političke povijesti, pa je oživljavanje njezinog urbanističkog dizajna politički, okolišni i društveni cilj. Glavni plan uključuje zatvaranje nekih ulica i njihovo spajanje na postojeći trg bez da se poremeti promet. Tada su stvorena tri projekta koja su sadržavala rekreacijske i trgovačke funkcije, kao i spomen obilježje moderne političke povijesti Egipta. Plan je uzeo u obzir dovoljno prostora za mjesta za šetnju i sjedenje i visok omjer zelene površine za unošenje boja u grad.

Javni Trg

Brieven Piazza

Javni Trg Inspiracija ovog dizajna je naklonost za jednostavnost i uvid u mondrijsku apstrakciju i simboliku s dozom karaktera i izvornosti označenom u povijesnoj kaligrafiji Square Kufic. Ovaj je dizajn manifestacija koherentne fuzije između stilova koji zagovaraju poruku da postoji mogućnost miješanja različitih naoko oprečnih stilova u pogledu promatranja golim okom, dok bi pri kopanju duboko u filozofiju iza njih postojale sličnosti koje bi rezultirale koherentnim umjetničkim djelom koje privlačan je izvan očitog razumijevanja.

Agencija Za Nekretnine

The Float

Agencija Za Nekretnine U ovom projektu projektiramo arhitekturu, interijer i krajolik. Slučaj je „Agencija za prodaju nekretnina“, ime nekretnine je [Sky villa], pa koncepciju zamislite s tim nazivom slučaja kao polazištem. A projekt se nalazi u središtu Xiamen, uvjeti oko baze su nepovoljni, postoje stari stanovi i gradilište, nasuprot je škola, nije okružen krajolikom. Na kraju, konceptom [Float], prodajni centar povucite na visinu od 2F i stvorite vlastiti krajolik, bazen na razini sloga, tako da prodajni centar voli plutati u vodi, a posjetitelji obilaze velike površine ribnjaka, a kroz prizemlje prodajnog ureda, prođite stražnjim stubama i otiđite do prodajne dvorane. Konstrukcija je čelična konstrukcija, dizajn zgrade i dizajn interijera traže integraciju i jedinstvo u tehnici.