Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vila

One Jiyang Lake

Vila Ovo je privatna vila koja se nalazi na južnoj Kini, gdje dizajneri u praksi provode zen-budističku teoriju za provođenje dizajna. Odustajući od nepotrebnog i korištenjem prirodnih, intuitivnih materijala i sažetim metodama dizajniranja dizajneri su stvorili jednostavan, miran i ugodan suvremeni orijentalni životni prostor. Udoban suvremeni orijentalni životni prostor koristi isti jednostavni jezik dizajna kao i visokokvalitetni talijanski moderni namještaj za unutarnji prostor.

Klinika Za Medicinsku Ljepotu

Chun Shi

Klinika Za Medicinsku Ljepotu Koncept dizajna koji stoji iza ovog projekta je "klinika za razliku od klinike", a inspirirali su ga neke male, ali lijepe umjetničke galerije, a dizajneri se nadaju da ova medicinska klinika ima temperament u galeriji. Na taj način gosti mogu osjetiti elegantnu ljepotu i opuštenu atmosferu, a ne stresno kliničko okruženje. Dodali su nadstrešnicu na ulazu i bazen za beskonačni rub. Bazen se vizualno povezuje s jezerom i odražava arhitekturu i dnevnu svjetlost privlačeći goste.

Poslovni Salon

Rublev

Poslovni Salon Dizajn dnevnog boravka inspiriran je ruskim konstruktivizmom, kulom Tatlin i ruskom kulturom. Kule u obliku zgloba koriste se kao promatrači u dnevnom boravku, radi stvaranja različitih prostora u dnevnom dijelu kao određene vrste zoniranja. Zbog zaobljenih kupola, salon je udoban prostor s različitim zonama ukupnog kapaciteta 460 sjedala. Prostor je predviđen za različite vrste sjedenja, za ručavanje; rad; udobnost i opuštanje. Okrugle svjetlosne kupole smještene u valovito oblikovanom stropu imaju dinamično osvjetljenje koje se mijenja tijekom dana.

Stambena Kuća

SV Villa

Stambena Kuća Pretpostavka SV Vile je živjeti u gradu s povlasticama seoskog i suvremenog dizajna. Mjesto, s neusporedivim pogledom na grad Barcelona, planinu Montjuic i Sredozemno more u pozadini, stvara neobične uvjete osvjetljenja. Kuća se usredotočuje na domaće materijale i tradicionalne metode proizvodnje uz održavanje vrlo visoke razine estetike. To je kuća koja ima osjetljivost i poštovanje prema svom mjestu

Stambene Jedinice

The Square

Stambene Jedinice Ideja dizajna bila je proučiti arhitektonske odnose između različitih oblika koji su sastavljeni zajedno kako bi se stvorile poput pokretnih jedinica. Projekt se sastoji od 6 jedinica, od kojih su svaka dva kontejnera pričvršćena jedan na drugi koji čine masu oblika L. Ove jedinice u obliku slova L učvršćene su u preklapajućim pozicijama stvarajući praznine i čvrstoću kako bi se stvorio osjećaj pokreta i osiguralo dovoljno dnevnog svjetla i dobra ventilacija okoliš. Glavni dizajnerski cilj bio je stvoriti malu kuću za one koji noć provode na ulici bez kuće ili skloništa.

Kineski Restoran

Ben Ran

Kineski Restoran Ben Ran je umjetnički skladan kineski restoran koji se nalazi u luksuznom hotelu, Vangohh Eminent, Malezija. Dizajner primjenjuje introvertirane i sažeto tehnike orijentalnog stila kako bi stvorio pravi ukus, kulturu i dušu restorana. To je simbol mentalne jasnoće, napustite napredne i postignete prirodan i jednostavan povratak izvornom umu. Unutrašnjost je prirodna i nezaštićena. Korištenjem drevnog koncepta usklađeno je i s imenom restorana Ben Ran, što znači original i priroda. Restoran veličine oko 4088 četvornih metara.