Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Plutajuće Toplice

Hungarosauna

Plutajuće Toplice Važan aspekt investicije je planiranje, održivost i proširivost. Prilagođavanje neočekivanim ekonomskim situacijama. To vrijedi i za krajobraznu arhitekturu i arhitektonske elemente. Komora za ljekovitu vodenu vodu, pitku toplinsku vodu i bazen koji plivaju na površini jezera pružaju novu kvalitetu saune, koja može biti samo u Hungarosauni. Zgrada ima prekrivenu laminiranu premostnu gredu s drvenim okvirom stupa. Na homogen način drveni kip prekriven je iznutra i izvana drvenim površinama poput debla drveća.

Obiteljski Park

Hangzhou Neobio

Obiteljski Park Na temelju izvornog rasporeda trgovačkog centra, obiteljski park Hangzhou Neobio podijeljen je u četiri glavna funkcionalna područja, od kojih svako ima više dodatnih prostora. Takva podjela uzela je u obzir dobne skupine, interese i ponašanje djece, istovremeno kombinirajući funkcije za zabavu, obrazovanje i odmor tijekom aktivnosti roditelja i djeteta. Razumna cirkulacija prostora čini ga sveobuhvatnim obiteljskim parkom koji objedinjuje zabavne i obrazovne aktivnosti.

Klub Za Plivanje

Loong

Klub Za Plivanje Kombinacija usluge usmjerenog na usluge s novim poslovnim oblicima je trend. Dizajner eksperimentalno integrira pomoćne funkcije projekta s glavnim poslom, ponovno optimizira glavne funkcije sportskog treninga roditelja i djece i projekt gradi u sveobuhvatan prostor za plivanje i sportski odgoj, integrirajući zabavu i slobodno vrijeme.

Dječji Klub

Meland

Dječji Klub Cijeli je projekt upotpunio izvrstan izraz tematskog igrališta za roditelje i djecu, pokazujući visok stupanj cjelovitosti i dosljednosti u strujnom i svemirskom narativu. Suptilni dizajn linije povezuje različita funkcionalna područja i ostvaruje racionalnost protoka posjetitelja. Priča o prostoru, zauzvrat, povezuje različite prostore kroz cjelovit zaplet i vodi potrošače da iskuse predivno putovanje interakcije roditelj-dijete.

Stan

Home in Picture

Stan Projekt je životni prostor stvoren za četveročlanu obitelj s dvoje djece. Atmosfera iz snova stvorena po dizajnu kuće proizlazi ne samo iz svijeta bajki stvorenih za djecu, već i iz futurističkog smisla i duhovnog šoka koji je izazvao izazov na tradicionalnom uređenju doma. Ne ograničavajući se krutim metodama i obrascima, dizajner je dezintegrirao tradicionalnu logiku i predstavio novu interpretaciju životnog stila.

Dizajn Interijera Stanova

Inside Out

Dizajn Interijera Stanova Arhitektonski dizajner prvi je samostalni projekt uređenja interijera, odabirejući mješavinu japanskog i nordijskog namještaja kako bi stvorio udobnu i ugodnu atmosferu. Drvo i tkanina uglavnom se koriste u cijelom stanu uz minimalnu opremu za svjetlost. Koncept "Iznutra" drvena kutija otkrivena s drvenim ulazom i hodnikom dok je otvorena prema dnevnoj sobi kao "Unutra" prikaz knjiga i umjetničkih prikaza, sa sobama kao "Izvana"; džep prostora koji služe životnim funkcijama.