Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torba, Večernja Torba

Tango Pouch

Torba, Večernja Torba Tango torbica je izvanredna torba s doista inovativnim dizajnom. To je nosivo umjetničko djelo koje nosi ručka za ručne ručke i omogućava vam da imate slobodne ruke. U unutrašnjosti je dovoljno prostora, a konstrukcija sklopivog magneta za zatvaranje daje neočekivano lako i široko otvaranje. Torbica je izrađena od mekane kože od teleće kože s voskom za nevjerojatno ugodan dodir ručke i natečenim bočnim umetcima, koji su namjerno kontrastni konstrukciji glavnog tijela izrađenoj od takozvane glazirane kože.

Kaput Koji Može Biti Kabriolet

Eco Furs

Kaput Koji Može Biti Kabriolet Kaput koji može biti 7-u-1 inspiriran je zaposlenim damama iz karijere koje se odluče za jedinstvenu, ekološku i funkcionalnu dnevnu garderobu. U njemu se stari, ali opet u trendu, ručno šivani skandinavski tekstil iz Rya Rug-a reinterpretira na moderan način što rezultira uklopljenim vunenim odjevnim predmetima koji su, poput svog krzna, u pogledu performansi. Razlika je u detaljima i ljubaznosti prema životinjama i okolišu. Tijekom godina, Eco Furs su testirani u različitim europskim zimskim klimama što je pomoglo u razvoju kvaliteta ovog kaputa i ostalih novijih komada do savršenstva.

Odjeća

Bamboo lattice

Odjeća U Vijetnamu primjenjujemo tehniku rešetki od bambusa u mnogim proizvodima kao što su brodovi, namještaj, kavez za piletinu, lampioni ... Bambusove rešetke su snažne, jeftine i jednostavne za izradu. Moja je vizija stvoriti modu odjeće koja će biti uzbudljiva i graciozna, sofisticirana i šarmantna. Primijenila sam ovaj detalj rešetke od bambusa na neke svoje modele pretvorbom sirove, tvrde i redovite rešetke u mekani materijal. Moji dizajni kombiniraju tradiciju s modernim oblikom, tvrdoću rešetkastog uzorka i mekoću pijeska sitnih tkanina. Fokusiram se na formu i detalje, što šarmu i ženstvenosti donosim korisnike.

Dijamantni Prsten

The Great Goddess Isida

Dijamantni Prsten Isida je 14K zlatni prsten koji vam klizi prstom kako bi stvorio šarmantan izgled. Pročelje Isida prstena krasi jedinstveni elementi poput dijamanata, ametista, citrina, tsavorita, topaza i upotpunjeno je bijelim i žutim zlatom. Svaki komad ima svoj određeni materijal, što ga čini jedinstvenim. Uz to, ravna staklena fasada na narezanim draguljima reflektira različite zrake svjetlosti u raznim ambijentima, dodajući ekskluzivni lik prstenu.

Ogrlica

Scar is No More a Scar

Ogrlica Dizajn iza sebe ima dramatično bolnu priču. Bila je inspirirana mojim nezaboravnim sramotnim ožiljkom na tijelu koji je spaljen snažnim vatrometom kad sam imao 12 godina. Pokušavši to prekriti tetovažom, tetovaž me upozorio da bi bilo gore pokriti strah. Svatko ima svoj ožiljak, svatko ima svoju nezaboravnu bolnu priču ili povijest, najbolje rješenje za izlječenje je naučiti kako se suočiti s njim i snažno ga svladati, umjesto da se prikrije ili pokuša iz njega pobjeći. Stoga se nadam da će se ljudi koji nose moj nakit osjećati snažnije i pozitivnije.

Spojeni Sat

COOKOO

Spojeni Sat COOKOO ™, prvi svjetski dizajnerski pametni sat koji kombinira analogni pokret s digitalnim zaslonom. S ikoničnim dizajnom za svoje ultra čiste linije i pametne funkcionalnosti, sat prikazuje željene obavijesti s vašeg pametnog telefona ili iPada. Zahvaljujući COOKOO App ™ korisnici ostaju u kontroli svog povezanog života odabirom obavijesti i upozorenja koji žele primiti pravo na zglob. Pritiskom na prilagodljiv gumb KOMANDA omogućit ćete daljinsko aktiviranje kamere, reprodukciju glazbe na daljinskom upravljaču, prijavu na Facebook s jednim gumbom i mnoge druge mogućnosti.