Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kućni Vrt

Oasis

Kućni Vrt Vrt oko povijesne vile u centru grada. Duga i uska parcela s visinskim razlikama od 7m. Područje je bilo podijeljeno na 3 razine. Najniži prednji vrt kombinira zahtjeve konzervatora i modernog vrta. Druga razina: Vrt za rekreaciju s dvije sjenice - na krovu podzemnog bazena i garaže. Treća razina: šumski dječji vrt. Projekt je imao za cilj skrenuti pozornost s gradske buke i okrenuti se prirodi. To je razlog zašto vrt ima neke zanimljive značajke vode, poput vodenih stepenica i vodenog zida.

Trgovina

Munige

Trgovina Izvana i iznutra kroz cijelu zgradu pun je materijala nalik betonu, upotpunjen crnom, bijelom i nekoliko boja drveta, što zajedno stvara hladan ton. Stubište u središtu prostora postaje vodeća uloga, različiti kutni presavijeni oblici su poput stošca koji podržava cijeli drugi kat i spajaju se s produženom platformom u prizemlju. Prostor je kao potpuno dio.

Restoran I Bar

Kopp

Restoran I Bar Dizajn restorana mora biti privlačan za klijente. Interijeri trebaju ostati svježi i privlačni budućim trendovima u dizajnu. Nekonvencionalna upotreba materijala jedan je od načina da se kupci uključe u dekor. Kopp je restoran koji je dizajniran s tom mišlju. Kopp na lokalnom goanskom jeziku znači čašu pića. Whirlpool nastao miješanjem pića u čaši zamišljen je kao koncept tijekom dizajniranja ovog projekta. Predstavlja filozofiju dizajna ponavljanja modula koji generira uzorke.

Stambena Kuća

DA AN H HOUSE

Stambena Kuća Prilagođeno prebivalište na temelju korisnika. Zatvoreni otvoreni prostor povezuje dnevni boravak, blagovaonicu i radni prostor slobodnim protokom prometa, a donosi i zelenilo i svjetlost s balkona. Ekskluzivna vrata za kućne ljubimce mogu se naći u sobi svakog člana obitelji. Ravan i neometan promet odvija se zahvaljujući dizajnu bez vrata. Gore navedeni naglasak treba dizajnirati da udovolji korisničkim navikama, ergonomskoj i kreativnoj kombinaciji ideja.

Kozmetički Salon

Shokrniya

Kozmetički Salon Dizajner se fokusirao na luksuzno i nadahnjujuće okruženje i stvorio zasebne prostore s različitim funkcijama, koji su ujedno i dijelovi cijele strukture. Bež boja kao jedna od luksuznih boja Irana odabrana je za razvoj ideje o projektu. Prostori se pojavljuju u obliku kutija u dvije boje. Ove su kutije zatvorene ili polu-zatvorene, bez ikakvih zvučnih ili olfaktornih smetnji. Kupac će imati dovoljno prostora za doživljaj privatne piste. boje za ostale materijale su bili važni izazovi.

Restoran

MouMou Club

Restoran Budući da je Shabu Shabu, dizajn restorana preuzima drvenu, crvenu i bijelu boju kako bi predstavio tradicionalni osjećaj. Upotreba jednostavnih konturnih linija zadržava kupčevu vizualnu pozornost na prikazane poruke o hrani i prehrani. Budući da je kvaliteta hrane glavna briga, restoran je izgled s elementima na tržištu svježe hrane. Građevinski materijali poput cementnih zidova i poda koriste se za izgradnju pozadine tržišta velikog šaltera svježe hrane. Ova postavka simulira stvarne aktivnosti kupovine na tržištu gdje kupci mogu vidjeti kvalitetu hrane prije nego što se odluče.