Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit

odyssey

Nakit Osnovna ideja monomere odiseje uključuje prekrivanje voluminoznih, geometrijskih oblika s uzorkom kože. Iz toga se razvija interakcija jasnoće i izobličenja, transparentnosti i prikrivanja. Svi se geometrijski oblici i uzorci mogu kombinirati po volji, mijenjati i nadopunjavati dodacima. Ova fascinantna, jednostavna ideja omogućuje stvaranje gotovo neiscrpnog asortimana dizajna, savršeno usklađenih s mogućnostima koje nudi brzo prototipiranje (3D ispis), jer svaki kupac može proizvesti potpuno individualni i jedinstveni predmet (posjetite: www.monomer. eu-shop).

Posuda Za Prašinu I Metlu

Ropo

Posuda Za Prašinu I Metlu Ropo je koncept prašine i metle sa vlastitom ravnotežom, koji nikada ne pada na pod. Zahvaljujući maloj težini spremnika za vodu smješten u donjem odjeljku prašine, Ropo se prirodno uravnotežuje. Nakon što lako obriše prašinu uz pomoć uske šupljine, korisnici mogu spajati metlu i zdjelu zajedno i odložiti je kao jedinicu, bez brige da će ikada pasti. Moderni organski oblik želi unijeti jednostavnost u unutarnje prostore, a značajka ljuljajućeg veselog kolebanja želi zabaviti korisnike tijekom čišćenja poda.

Fotelja

Baralho

Fotelja Fotelja Baralho ima upečatljiv suvremeni dizajn sastavljen od čistih oblika i ravnih linija. Ova fotelja izrađena od nabora i zavara na brušenoj aluminijskoj ploči ističe se svojim odvažnim postavljanjem koji izaziva snagu materijala. U jednom je elementu spojena ljepota, lakoća i preciznost linija i kutova.

Flagship Trgovina

Lenovo

Flagship Trgovina Lenovo Flagship Store ima za cilj poboljšati imidž branda pružajući publici platformu za povezivanje i međusobno dijeljenje putem životnog stila, usluge i iskustva stvorenih u trgovini. Koncept dizajna zamišljen je na temelju misije da izvrši prijelaz s proizvođača računalnih uređaja na vodeći brend među dobavljačima elektroničke potrošnje.

Etiketa Vina

5 Elemente

Etiketa Vina Dizajn "5 Elemente" rezultat je projekta u kojem se naručitelj povjerio dizajnerskoj agenciji s potpunom slobodom izražavanja. Vrhunac ovog dizajna je rimski znak "V", koji oslikava glavnu ideju proizvoda - pet vrsta vina isprepletenih u jedinstvenom spoju. Posebni papir koji se koristi za etiketu, kao i strateško postavljanje svih grafičkih elemenata izazivaju potencijalnog potrošača da uzme bočicu i zavrti je u rukama, dodirne je, što sigurno ostavlja dublji dojam i čini dizajn pamtljivijim.

Ambalaža Bezalkoholnih Pića

Coca-Cola Tet 2014

Ambalaža Bezalkoholnih Pića Stvoriti seriju limenki Coca-Cole koja širi milijune Tếta želi širom zemlje. Koristili smo Coca-colin simbol Tết (ptica lastavica) kao uređaj da bismo oblikovali ove želje. Za svaku limenku stotine ručno izvučenih lastavica izrađene su i pažljivo raspoređene oko prilagođene skripte, koja zajedno tvore niz značajnih vijetnamskih želja. "An", znači mir. "Tài" znači uspjeh, "Lộc" znači prosperitet. Ove se riječi široko izmjenjuju tijekom cijelog praznika i tradicionalno se ukrašavaju Tết ukrasa.