Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prilagodljiv Nakit

Gravity

Prilagodljiv Nakit Iako je u 21. stoljeću upotreba visokih suvremenih tehnologija, novih materijala ili ekstremno novih oblika često nužna inovacija, Gravity dokazuje suprotno. Gravitacija je kolekcija prilagodljivog nakita koja koristi samo struganje, vrlo staru tehniku i gravitaciju, neiscrpni resurs. Kolekcija se sastoji od velikog broja srebrnih ili zlatnih elemenata, različitih dizajna. Svaki od njih može se povezati s bisernim ili kamenim niti i privjescima. Kolekcija tako predstavlja beskonačnost različitih dragulja.

Kolekcija Ženske Odjeće

The Hostess

Kolekcija Ženske Odjeće Diplomirana kolekcija Daria Zhiliaeva govori o ženstvenosti i muževnosti, snazi i krhkosti. Inspiracija zbirke potječe iz stare bajke iz ruske literature. Domaćica bakrene planine čarobna je zaštitnica rudara iz stare ruske bajke. U ovoj kolekciji možete vidjeti prekrasan brak ravnih linija, nadahnut rudarskim uniformama, i graciozne količine ruske narodne nošnje. Članovi tima: Daria Zhiliaeva (dizajnerica), Anastasiia Zhiliaeva (asistentica dizajnera), Ekaterina Anzylova (fotograf)

Torba, Večernja Torba

Tango Pouch

Torba, Večernja Torba Tango torbica je izvanredna torba s doista inovativnim dizajnom. To je nosivo umjetničko djelo koje nosi ručka za ručne ručke i omogućava vam da imate slobodne ruke. U unutrašnjosti je dovoljno prostora, a konstrukcija sklopivog magneta za zatvaranje daje neočekivano lako i široko otvaranje. Torbica je izrađena od mekane kože od teleće kože s voskom za nevjerojatno ugodan dodir ručke i natečenim bočnim umetcima, koji su namjerno kontrastni konstrukciji glavnog tijela izrađenoj od takozvane glazirane kože.

Kaput Koji Može Biti Kabriolet

Eco Furs

Kaput Koji Može Biti Kabriolet Kaput koji može biti 7-u-1 inspiriran je zaposlenim damama iz karijere koje se odluče za jedinstvenu, ekološku i funkcionalnu dnevnu garderobu. U njemu se stari, ali opet u trendu, ručno šivani skandinavski tekstil iz Rya Rug-a reinterpretira na moderan način što rezultira uklopljenim vunenim odjevnim predmetima koji su, poput svog krzna, u pogledu performansi. Razlika je u detaljima i ljubaznosti prema životinjama i okolišu. Tijekom godina, Eco Furs su testirani u različitim europskim zimskim klimama što je pomoglo u razvoju kvaliteta ovog kaputa i ostalih novijih komada do savršenstva.

Odjeća

Bamboo lattice

Odjeća U Vijetnamu primjenjujemo tehniku rešetki od bambusa u mnogim proizvodima kao što su brodovi, namještaj, kavez za piletinu, lampioni ... Bambusove rešetke su snažne, jeftine i jednostavne za izradu. Moja je vizija stvoriti modu odjeće koja će biti uzbudljiva i graciozna, sofisticirana i šarmantna. Primijenila sam ovaj detalj rešetke od bambusa na neke svoje modele pretvorbom sirove, tvrde i redovite rešetke u mekani materijal. Moji dizajni kombiniraju tradiciju s modernim oblikom, tvrdoću rešetkastog uzorka i mekoću pijeska sitnih tkanina. Fokusiram se na formu i detalje, što šarmu i ženstvenosti donosim korisnike.

Dijamantni Prsten

The Great Goddess Isida

Dijamantni Prsten Isida je 14K zlatni prsten koji vam klizi prstom kako bi stvorio šarmantan izgled. Pročelje Isida prstena krasi jedinstveni elementi poput dijamanata, ametista, citrina, tsavorita, topaza i upotpunjeno je bijelim i žutim zlatom. Svaki komad ima svoj određeni materijal, što ga čini jedinstvenim. Uz to, ravna staklena fasada na narezanim draguljima reflektira različite zrake svjetlosti u raznim ambijentima, dodajući ekskluzivni lik prstenu.