Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Odjeće

Sidharth kumar

Dizajn Odjeće NS GAIA suvremena je etiketa za žensku odjeću podrijetlom iz New Delhija koja je bogata jedinstvenim dizajnom i tehnikama tkanina. Marka je veliki zagovornik promišljene proizvodnje i svih stvari od biciklizma i recikliranja. Važnost ovog faktora ogleda se u stupovima imenovanja, 'N' i 'S' u NS GAIA koji zastupaju prirodu i održivost. Pristup NS GAIA je "manje je više". Oznaka igra aktivnu ulogu u usporenom modnom pokretu osiguravajući da je utjecaj na okoliš minimalan.

Arhitektura Mješovite Uporabe

Shan Shui Plaza

Arhitektura Mješovite Uporabe Smješten u povijesnom gradu Xianu, između poslovnog centra i rijeke TaoHuaTan, cilj projekta je povezati ne samo prošlost i sadašnjost, već i urbanu prirodu. Inspiriran proljetnom kineskom pričom o cvjetanju breskve, projekt nudi paradisijansko mjesto za život i rad pružajući bliski odnos s prirodom. U kineskoj kulturi, filozofija planinskih voda (Shan Shui) ima ključno značenje odnosa između čovjeka i prirode, tako da iskorištavajući vodeni krajolik mjesta, projekt nudi prostore koji odražavaju filozofiju Shan Shui u gradu.

Korporativni Identitet

film festival

Korporativni Identitet "Kino, ahoj", bio je slogan za drugo izdanje Europskog filmskog festivala na Kubi. To je dio koncepta dizajna usmjerenog na putovanja kao način povezivanja kultura. Dizajn evocira putovanje broda za krstarenje koji putuje od Europe do Havane natovaren filmovima. Dizajn pozivnica i ulaznica za festival inspiriran je putovnicama i ulaznicama za ukrcaj koje danas putnici širom svijeta koriste. Ideja putovanja kroz filmove potiče javnost na prijemčivu i znatiželjnu kulturnu razmjenu.

Svjetiljka

Little Kong

Svjetiljka Little Kong je niz ambijentalnih svjetiljki koje sadrže orijentalnu filozofiju. Orijentalna estetika posvećuje veliku pozornost odnosu virtualnog i stvarnog, punog i praznog. Sakrivanje LED dioda suptilno u metalni stup ne samo da osigurava praznost i čistoću senki, već i razlikuje Kong od ostalih svjetiljki. Dizajneri su otkrili izvediv zanat nakon više od 30 puta eksperimenata kako bi savršeno predstavili svjetlost i razne teksture, što omogućava nevjerojatno iskustvo osvjetljenja. Baza podržava bežično punjenje i ima USB priključak. Može se uključiti ili isključiti samo mahanjem rukama.

Hrana Za Snack

Have Fun Duck Gift Box

Hrana Za Snack Darovna kutija "Zabavite se patka" posebna je poklon kutija za mlade. Inspiriran igračkama, igrama i filmovima u stilu piksela, dizajn prikazuje „grad hrane“ za mlade sa zanimljivim i detaljnim ilustracijama. IP slika bit će integrirana u gradske ulice i mladi vole sport, glazbu, hip-hop i druge zabavne aktivnosti. Doživite zabavne sportske igre dok uživate u hrani, izrazite mlad, zabavan i sretan stil života.

Paket Hrane

Kuniichi

Paket Hrane Tradicionalna japanska konzervirana hrana Tsukudani nije dobro poznata u svijetu. Pirjano jelo na bazi soje, koje kombinira razne morske plodove i zemljišne sastojke. Novi paket uključuje devet naljepnica dizajniranih za modernizaciju tradicionalnih japanskih uzoraka i izražavanje karakteristika sastojaka. Novi logotip marke dizajniran je s očekivanjem da će tu tradiciju nastaviti tijekom narednih 100 godina.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.