Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Za Hranu

Chips BCBG

Ambalaža Za Hranu Izazov za realizaciju pakiranja čipova marke BCBG sastojao se u izradi niza pakiranja u skladu s univerzumom marke. Ambalaža je morala biti i minimalistička i moderna, a pritom ima ovaj umjetnički dodir šljokica i onu ugodnu i simpatičnu stranu koja donosi likove nacrtane olovkom. Aperitiv je prigodan trenutak koji se mora osjetiti na ambalaži.

Stubište

U Step

Stubište U stepenište stuba nastaje međusobnim umetanjem dvaju četverokutnih profilnih okvira koji imaju različite dimenzije. Na taj način stubište postaje samonosivo pod uvjetom da dimenzije ne prelaze prag. Unaprijed pripremanje ovih komada pruža praktičnost montaže. Pakiranje i transport ovih ravnih komada također su znatno pojednostavljeni.

Stubište

UVine

Stubište UV-spiralno stubište oblikovano je izmjeničnim međusobnim blokiranjem U i V oblika okvira kutija. Na taj način stubište postaje samonosivo jer ne treba središnji stup ili podupirač. Svojim modularnim i svestranim dizajnom dizajn donosi jednostavnost u proizvodnji, pakiranju, transportu i ugradnji.

Svlačionica

Sopron Basket

Svlačionica Sopron Basket je profesionalna ženska košarkaška momčad sa sjedištem u Sopronu, Mađarska. Budući da su jedna od najuspješnijih mađarskih momčadi s 12 pehara državnog prvaka i postigla drugo mjesto u Euroligi, uprava kluba odlučila je uložiti u novi svlačionica kako bi imao poprilično prestižni objekt po imenu kluba, koji će odgovarati igračevim potrebama bolje, motivirajte ih i promovirajte njihovo jedinstvo.

Drveni E-Bicikl

wooden ebike

Drveni E-Bicikl Berlinska tvrtka Aceteam kreirala je prvi drveni e-bicikl, zadatak je bio da se izgradi na ekološki prihvatljiv način. Traženje kompetentnog partnera za suradnju bilo je uspješno s Fakultetom za drvo znanosti i tehnologije Sveučilišta Eberswalde za održivi razvoj. Ideja Matthiasa Broda postala je stvarnost, spajajući CNC tehnologiju i znanje drvnog materijala, rođen je drveni E-bicikl.

Instalacija Na Radnoj Površini

Wood Storm

Instalacija Na Radnoj Površini Wood Storm instalacija za radnu površinu za vizualni užitak. Turbulenciju strujanja zraka stvaraju drvene zavjese pojačane svjetlima bačenim odozdo za svijet bez gravitacije. Instalacija se ponaša poput beskrajne dinamičke petlje. Ona vodi liniju pogleda oko nje u potrazi za početnom ili krajnjom točkom jer publika zapravo pleše s olujom.