Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ured

Dunyue

Ured Tijekom procesa razgovora, dizajneri prepuštaju dizajnu ne samo prostornu podjelu unutrašnjosti, već i povezanost grada / prostora / ljudi, tako da se okruženje i prostor s niskim ključevima ne sukobljavaju u gradu, a dan je skrivena fasada na ulici, noć. Tada postaje stakleni svjetlosni okvir u gradu.

Dizajn Ambalaže

Milk Baobab Baby Skin Care

Dizajn Ambalaže Inspirirana je mlijekom, glavnim sastojkom. Jedinstveni dizajn ambalaže vrste pakiranja mlijeka odražava karakteristike proizvoda i dizajniran je tako da bude upoznat čak i s kupcima koji se prvi put susreću. Uz to, materijal od polietilena (PE) i gume (EVA) i mekanih karakteristika pastelne boje koriste se kako bi se naglasilo da je blagi proizvod za djecu sa slabom kožom. Okrugli oblik primjenjuje se na ugao zbog sigurnosti mame i djeteta.

Blagovaonica

Elizabeth's Tree House

Blagovaonica Dokaz arhitektonske uloge u procesu ozdravljenja, Elizabeth's Tree House novi je paviljon za blagovanje u terapijskom kampu u Kildareu. Služeći djeci koja se oporavlja od ozbiljnih bolesti, prostor formira drvenu oazu usred hrastove šume. Dinamičan, ali funkcionalan sustav dijagnosticiranja drveta uključuje ekspresivan krov, široko zastakljivanje i šarene obloge od ariša, što stvara unutarnji prostor za ručavanje koji tvori dijalog s okolnim jezerom i šumom. Duboka povezanost s prirodom na svim razinama potiče korisničku udobnost, opuštanje, liječenje i očaravanje.

Multi Komercijalni Prostor

La Moitie

Multi Komercijalni Prostor Naziv projekta La Moitie potječe od francuskog prijevoda polovine, a dizajn primjereno odražava to ravnotežu između suprotstavljenih elemenata: kvadrata i kruga, svijetla i tamna. S obzirom na ograničen prostor, tim je nastojao uspostaviti vezu i podjelu između dva odvojena maloprodajna područja primjenom dviju suprotstavljenih boja. Iako je granica između ružičastog i crnog prostora jasna, također je zamagljena u različitim perspektivama. Spiralno stubište, napola ružičasto i napola crno, nalazi se u središtu trgovine i pruža.

Reklamna Kampanja

Feira do Alvarinho

Reklamna Kampanja Feira do Alvarinho je godišnja vinska zabava koja se održava u Moncauu u Portugalu. Kako bi prenio događaj, stvoreno je drevno i izmišljeno kraljevstvo. Vlastitim imenom i civilizacijom, Kraljevstvo Alvarinho, označeno tako da je Moncao poznat kao kolijevka vina Alvarinho, nadahnuo se u stvarnoj povijesti, mjestima, ikonskim ljudima i legendi Moncaoa. Najveći izazov ovog projekta bio je prenijeti stvarnu priču teritorija u dizajn lika.

Tiskani Tekstil

The Withering Flower

Tiskani Tekstil Cvijet vjetra je proslava snage slike cvijeta. Cvijet je popularna tema napisana kao personifikacija u kineskoj literaturi. Za razliku od popularnosti cvjetajućeg cvijeta, slike propadajućeg cvijeta često su povezane s jinxom i tabuima. Zbirka proučava ono što oblikuje percepciju zajednice o onome što je uzvišeno i pogrešno. Dizajnirana u haljinama od tila od 100 cm do 200 cm, sitotiskom na prozirnim tkaninama mreža, tekstilna tehnika omogućava da otisci ostanu neprozirni i elastični na mrežici, stvarajući izgled otisaka lebdećih u zraku.