Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuan's Kitchen II, koja kao medij uzima i crnu zemljanu robu Sichuan Yingjing, kao i minirani zemljani materijal iz gradnje metroa, eksperimentalni je restoran izgrađen na suvremenom eksperimentu tradicionalne narodne umjetnosti. Probijajući granicu materijala i istražujući moderni oblik tradicionalne narodne umjetnosti, Infinity Mind izvadio je brtve odbačene nakon ispaljivanja Yingjingove crne keramike i upotrijebio ih kao glavni ukrasni element u Chuanovoj kuhinji II.

Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelje izrađen je upravo na naslonu. To je referenca na simbol beskonačnosti - obrnutu cifru od osam. Kao da mijenja oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon za leđa objedinjen je s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju, koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizanje za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje, baš kao što to čine stezaljke.

Kafić

Hunters Roots

Kafić Odgovarajući na kratak pregled moderne, čiste estetike, stvoren je interijer inspiriran drvenim sanducima za voće koji se koriste u apstraktnom obliku. Sanduci ispunjavaju prostore, stvarajući potopni, gotovo pećinski skulpturalni oblik, a opet onaj proizveden iz jednostavnih i ravnih geometrijskih oblika. Rezultat je čist i kontroliran prostorni doživljaj. Pametan dizajn ujedno povećava ograničeni prostor pretvarajući praktična učvršćenja u ukrasne značajke. Svjetla, ormari i police doprinose dizajnerskom konceptu i skulpturalnom vizualu.

Skulptura Kristalne Svjetlosti

Grain and Fire Portal

Skulptura Kristalne Svjetlosti Ova skulptura od organskog svjetla, sastavljena od drva i kvarcnog kristala, koristi trajno dobiveno drvo iz rezervnog zaliha ostarelog drveta tikovine. Drvljeno desetljećima suncem, vjetrom i kišom, drvo se zatim ručno oblikuje, brusi, spaljuje i dovršava u posudi za držanje LED rasvjete i korištenje kvarcnih kristala kao prirodnog difuzera. U svakoj skulpturi koriste se 100% prirodni nepromijenjeni kremenovi kristali i stari su oko 280 milijuna godina. Koriste se različite tehnike dorade drva, uključujući Shou Sugi Ban metodu upotrebe vatre za očuvanje i kontrastnu boju.

Rasvjeta

Capsule

Rasvjeta Oblik kapsule svjetiljke ponavlja oblik kapsula koji su toliko rasprostranjeni u modernom svijetu: lijekovi, arhitektonske građevine, svemirski brodovi, termoze, epruvete, vremenske kapsule koje više desetljeća prenose poruke potomcima. Može biti dvije vrste: standardna i izdužena. Svjetiljke su dostupne u nekoliko boja s različitim stupnjem prozirnosti. Vezanje s najlonskim konopcima dodaje lampi ručni radni učinak. Njegov univerzalni oblik bio je određivanje jednostavnosti izrade i masovne proizvodnje. Ušteda u procesu proizvodnje svjetiljke njegova je glavna prednost.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naručuje Sinans Mansions u Šangaju za proslavu Kineske Nove godine 2017. Sastoji se od privremenog paviljona plus interaktivnog LED svjetla "rezonanca" pričvršćenog na unutarnjoj površini. Koristi Low-Fi tehnike za vizualizaciju rezonantnih frekvencija svojstvenih prirodnom okruženju, kroz interakciju javnosti i okolnih elemenata otkrivenih LED mrežom. Paviljon osvjetljava javno područje kao odgovor na vibracijske podražaje. Osim što posjetitelji mogu doći napraviti želje proljetnog festivala, može se koristiti i kao pozornica izvedbe.