Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Automatski Aparat Za Kavu

F11

Automatski Aparat Za Kavu Jednostavne i elegantne, čiste linije i visokokvalitetni završni materijali čine da dizajn F11 odgovara profesionalnom i domaćem okruženju. 7-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir izuzetno je jednostavan za upotrebu i intuitivan. F11 je stroj s jednim dodirom na kojem možete prilagoditi željena pića za brzi izbor. Dostupni su uvećani spremnik za zrno, spremnik za vodu i spremnik za podnožje kako bi se mogli nositi s vrhovnim satom Patentirana jedinica za kuhanje može ponuditi espresso pod pritiskom ili običnu kavu bez pritiska, a aromu garantuju keramičke ravne reznice.

Sigurnosni Uređaj

G2 Face Recognition

Sigurnosni Uređaj visoka kvaliteta materijala i jednostavnost dizajna čine ovaj sigurnosni uređaj za prepoznavanje lica fantastičnim, elegantnim i robusnim. Napredna tehnologija iznutra kako bi bila jedna od najbržih na svijetu i vrlo precizna, nitko ne može prevariti njen algoritam. Vodootporni proizvod s vanjskom atmosferom na stražnjoj strani stvorio je ambijentalno raspoloženje čak i u najhladnijim uredima. Kompaktna veličina omogućuje postavljanje gotovo svugdje, a oblik mu omogućuje postavljanje vodoravno ili okomito.

Razvijajući Se Namještaj

dotdotdot.frame

Razvijajući Se Namještaj Kuće su sve manje, pa im treba lagani namještaj koji je svestran. Dotdotdot.Frame je prvi mobilni, prilagodljivi sustav namještaja na tržištu. Učinkovit i kompaktan, okvir se može pričvrstiti na zid ili nasloniti na njega radi jednostavnog postavljanja oko kuće. A njegova prilagodljivost dolazi iz 96 rupa i sve šireg asortimana dodataka koji se mogu učvrstiti u njih. Koristite jedan ili po potrebi spojite više sustava - na raspolaganju je beskonačna kombinacija.

Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati

Spider Bin

Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati Spider kanta je univerzalno i ekonomično rješenje za razvrstavanje reciklažnih materijala. Skupina posuda s posudama kreirana je za dom, ured ili van. Jedan predmet ima dva osnovna dijela: okvir i torbu. Lako se premješta s jednog mjesta na drugo, prikladno je za prijevoz i skladištenje, jer može biti ravan kad se ne koristi. Kupci naručuju kantu za pauke putem interneta, gdje mogu odabrati veličinu, broj kanti i vrstu vreće prema svojim potrebama.

Rolica Cimeta S Medom

Heaven Drop

Rolica Cimeta S Medom Heaven Drop je rolica cimeta napunjena čistim medom koji se koristi uz čaj. Ideja je bila kombinirati dvije namirnice koje se koriste odvojeno i napraviti potpuno novi proizvod. Dizajneri su bili inspirirani strukturom rolice cimeta, koristili su njegov oblik valjka kao spremnik za med, a kako bi se spakirali kolutovi cimeta koristili su pčelinji vosak za izoliranje i pakiranje peciva s cimetom. Na površini su prikazani egipatski likovi i to je zato što su Egipćani prvi ljudi koji su shvatili važnost cimeta i koristili med kao blago! Ovaj bi proizvod mogao biti simbol neba u vašim šalicama za čaj.

Hrana

Drink Beauty

Hrana Drink Beauty je poput prekrasnog dragulja koji možete popiti! Napravili smo kombinaciju dva predmeta koja su korištena odvojeno uz čaj: Rock bomboni i kriške limuna. Ovaj je dizajn potpuno jestiv. Dodavanjem kriški limuna strukturi slatkiša, njegov okus postaje nevjerojatno bolji, a vrijednost hrane povećava se zbog vitamina limuna. Dizajneri su jednostavno zamijenili štapove na kojima su se držali kristalići od bombona kriškom sušenog limuna. Drink Beauty cjelovit je primjer modernog svijeta koji ljepotu i učinkovitost donosi zajedno.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.