Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Oglašavanje

Insect Sculptures

Oglašavanje Svaki je komad ručno izrađen kako bi stvorio skulpture insekata nadahnute njihovim okruženjem i hranom koju jedu. Umjetnička djela korištena su kao poziv na akciju putem web stranice Doom koja također identificira specifične kućne štetočine. Elementi koji su korišteni za te skulpture dobiveni su iz smeća, smeća, korita rijeke i supermarketa. Nakon što je svaki insekt sastavljen, fotografirali su se i retuširali u Photoshopu.

Sladoled

Sister's

Sladoled Ovo pakiranje dizajnirano je za sestrinstvo sladoleda. Dizajnerski tim pokušao je upotrijebiti tri dame, koje podsjećaju na proizvođače ovog proizvoda, u obliku veselih boja koje proizlaze iz okusa svakog sladoleda. U svakom dizajnu okusa, oblik sladoleda koristi se kao kosa lika koji predstavlja zanimljivu i novu sliku ambalaže za sladoled. Ovaj je dizajn u svom novom obliku privukao veliku pažnju među konkurentima i ostvario visoku prodaju. Dizajn pokušava stvoriti originalno i kreativno pakiranje.

Boca

Herbal Drink

Boca Osnova njihovog koncepta je emocionalni element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je na kupčeve osjećaje i osjećaje, služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Njihovo pakiranje izražava efekte ekstrakata plana, šarene uzorke izravno ispisane na bijeloj porculanskoj bočici koja podsjeća na oblik cvijeća. Vizualno naglašava sliku prirodnog proizvoda.

Limenka Za Vino

Essenzza

Limenka Za Vino Dizajn vina, to je zemlja podrijetla i gradu se posvećivala velika pažnja. Traži u minijaturnim i tradicionalnim slikama. Vrijedni motivi otkrili su da za postizanje cilja to znači da je tradicionalni dizajn boca vina bio vrlo učinkovit. Motiv koji je korišten u dizajnu, arabeske. Ovi motivi izvedeni iz iranskog lakiranog slikarstva. Dizajn pokušava stvoriti originalne i kreativne dizajne i nastoji stvoriti dizajn s unutarnjim značenjem i nositi važnu poruku.

Pakiranje Soka

Pure

Pakiranje Soka Osnova koncepta Čisti sok je emocionalan element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je na kupčeve osjećaje i osjećaje, služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Pakiranje izražava efekte voćnih ekstrakata, šarene uzorke izravno ispisane na staklenoj bočici koja podsjeća na oblik voća. Vizualno naglašava sliku prirodnih proizvoda.

Stolić Za Kavu

Cube

Stolić Za Kavu Dizajn je bio inspiriran geometrijskim skulpturama Golden Ratio i Mangiarotti. Obrazac je interaktivan, nudi korisniku različite kombinacije. Dizajn se sastoji od četiri stolića za kavu različitih veličina i pouf obloženog oko oblika kocke, koji je rasvjetni element. Elementi dizajna su višenamjenski kako bi zadovoljili potrebe korisnika. Proizvod se proizvodi od Corian materijala i šperploče.