Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni Plakat

Optics and Chromatics

Izložbeni Plakat Naslov Optika i kromatika odnosi se na raspravu Goethea i Newtona o prirodi boja. Ovu raspravu predstavlja sukob dviju kompozicija u obliku slova: jedna je proračunata, geometrijska, s oštrim konturama, druga se oslanja na impresionističku igru šarenih sjena. Godine 2014. ovaj je dizajn poslužio kao naslovnica za umjetničke korice serije Pantone Plus.

Prsten

Gabo

Prsten Prsten Gabo dizajniran je tako da potakne ljude da ponovo pogledaju razigranu stranu života koja se obično izgubi kada dođe u odraslu dob. Dizajnerica je bila nadahnuta sjećanjima promatrajući svog sina kako se igra svojom šarenom čarobnom kockom. Korisnik se može igrati s prstenom rotiranjem dva neovisna modula. Radeći to, skupovi boja dragog kamenja ili položaj modula mogu se podudarati ili neusklađivati. Osim zaigranog aspekta, korisnik ima mogućnost svakodnevnog nošenja drugačijeg prstena.

Zabava

Free Estonian

Zabava Olga Raag je u ovom jedinstvenom umjetničkom djelu koristila estonske novine iz godine kada je automobil originalno proizveden 1973. Žute novine u Nacionalnoj knjižnici fotografirane su, očišćene, prilagođene i uređene kako bi se mogle koristiti u projektu. Konačni rezultat tiskan je na posebnom materijalu koji se koristi na automobilima, a traje 12 godina, a trajalo je 24 sata. Besplatni Estonski automobil je koji privlači pažnju, okružujući ljude pozitivnom energijom i nostalgičnim osjećajima iz djetinjstva. Poziva znatiželju i angažman svih.

Konjički Kompleks

Emerald

Konjički Kompleks Holistički arhitektonski i prostorni projekti slika objedinjuje svih šest zgrada otkriva funkcionalni identitet svake. Proširena pročelja borilišta i staja usmjerena na administrativnu kompozitnu jezgru. Šesterostrana građevina kao kristalna mreža leži u drvenom okviru kao u ogrlici. Zidni trokuti ukrašeni rasipanjem stakla kao smaragdni detalji. Zakrivljena bijela konstrukcija ističe glavni ulaz. Mreža fasada također je dio unutarnjeg prostora, gdje se okoliš percipira kroz prozirnu mrežu. Interijeri nastavljaju temu drvenih konstrukcija, koristeći razmjere elemenata u proporcionalnijoj mjeri s ljudima.

Zvučnički Orkestar

Sestetto

Zvučnički Orkestar Orkestralni sastav zvučnika koji sviraju zajedno poput pravih glazbenika. Sestetto je višekanalni audio sustav za reprodukciju pojedinih zapisa s instrumentima u odvojenim zvučnicima različitih tehnologija i materijala posvećenih određenom zvučnom kućištu, među čistim betonom, rezonirajućim drvenim zvučnim pločama i keramičkim rogovima. Miješanje pjesama i dijelova vraća se kako bi fizički bilo na mjestu slušanja, kao na pravom koncertu. Sestetto je komorni orkestar snimljene glazbe. Sestetto izravno proizvode sami dizajneri Stefano Ivan Scarascia i Francesco Shyam Zonca.

Kafić

Perception

Kafić Ovaj mali topli drveni kafić smješten na uglu raskrižja u mirnom kvartu. Centralizirana zona otvorene pripreme posjetiteljima svugdje gdje sjede sjedala ili stolovi u kafiću pruža čisto i bogato iskustvo nastupa barista. Stropni objekt nazvan "Drvo za sjenčanje" započinje sa stražnje strane zone pripreme i pokriva zonu kupaca kako bi stvorio cjelokupnu atmosferu ovog kafića. Daje neobičan prostorni učinak posjetiteljima, a ujedno postaje medij za ljude koji žele biti izgubljeni u mislima s okusima kave.