Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Arhitekture Kuće

Bienville

Dizajn Arhitekture Kuće Logistika ove radničke obitelji zahtijevala je da se duže vrijeme nalaze u zatvorenom domu, što je osim posla i škole postalo narušavajuće zdravlje. Počeli su razmišljati, poput mnogih obitelji, je li potrebno preseljenje u predgrađa, razmjena blizine gradskih pogodnosti za veće dvorište kako bi se povećao pristup vanjskim prostorima. Umjesto da se udalje odmaknuli, odlučili su sagraditi novu kuću koja će preispitati ograničenja života u zatvorenom domu na malom gradskom zemljištu. Načelo organizacije projekta bilo je stvaranje što većeg pristupa na otvorenom iz komunalnih područja.

Pilula Infuzirana Kanabisom

Secret Tarts

Pilula Infuzirana Kanabisom Ambalaža Secret Tarps izrađena je u takozvanom moderniziranom retro / vintage stilu s osjećajem staroškolskih nota, tako da iščekivanje dodira majstora-farmaceuta zadrži kupca iz prvog pogleda, a kasnije dok je detaljno promatranje glavnih dizajnerskih elemenata kodirano u holistička struktura koja prenosi glavnu marketinšku točku: ovaj proizvod je razvila farmaceutska zanatsko-profesionalna tvrtka i sadrži ručno rađen tajni recept ljekarnika iznutra.

Mobilna Aplikacija

Akbank Mobile

Mobilna Aplikacija Novi dizajn aplikacije Akbank Mobile pruža novu perspektivu u smislu društvenog, pametnog, bankarskog iskustva otpornog na budućnost i korisnog iskustva. Uz personalizirani dizajn područja na glavnoj stranici, korisnici mogu pregledavati pametne uvide kako bi im olakšali financijski život. Također, uz ovaj novi dizajnerski pristup, tradicionalne bankarske transakcije govore jezikom korisnika s vizualnim sličicama, pojednostavljenim tokovima i konceptima.

Vježba Silikonska Boca Za Vodu

Happy Aquarius

Vježba Silikonska Boca Za Vodu Happy Aquarius je sigurna i dobra prianjanja boca vode za sve uzraste. Ima gladak osmijeh zakrivljenosti dizajniran i privlačan izgled obostranih boja, koji predstavljaju osjećaj mladosti, energije i moderannosti. Napravljen od 100% silikona za hranu koji se može reciklirati, održava temperaturu u rasponu od 220 stupnjeva. C do -40 ° C. C, nije istisnuo nijedan plastifikator i ne sadrži BPA. Mekani premaz na dodir pruža svilenkast osjećaj, lijepo se drži i drži. Proljećnost, elastičnost i šuplja struktura omogućuju bocu da djeluje kao hvataljka za ruke, kao i lagani gumb.

Hotelski Sadržaji

Marn

Hotelski Sadržaji Imati inspiraciju za svečane zalogaje tradicionalne tainanske kulture (stari grad na Tajvanu prepun kulturne baštine), pretvarajući ih u niz hotelskih sadržaja, ova serija svečanih zalogaja lokalno uvijek poznata kao "Marn", znači ispunjenje u kineskoj kulturi; torta od riže u obliku kornjače u obliku sapuna za ruke i sapuna, kolač od mung graha kao toaletne potrepštine, slatki knedla od tang yuana kao krema za ruke i kuhana paprika i amp; Tainan torta od smeđeg šećera u obliku čaja. Tainanska kulturna baština mogla bi biti raširena u svijetu, jer je hotel lijepa platforma za promicanje lokalne kulture.

Laminirana Bambusova Stolica

Kala

Laminirana Bambusova Stolica Kala, stolica izrađena od laminiranog bambusa s mehanizmom za uvlačenje u središnju os. Uzevši strukturu kišobrana od uljanog papira kao svoju inspiraciju, laminirana bambusova traka toplo se pekla i učvršćivala u drvenom kalupu koji se savio u oblik, pokazujući svoju jednostavnost i orijentalnu šarmantnost. Zanimljivo je da je elastičnost laminirane konstrukcije od bambusa i mehanizam uvlačenja u središnju osovinu naći interakciju kad sjednemo na stolicu Kala, spuštat će se lagano i glatko, a kad neko ustane s stolca Kala, vratit će se natrag na svoje mjesto ,