Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Filmski Plakat

Mosaic Portrait

Filmski Plakat Umjetnički film "Mozaik portret" objavljen je kao konceptni plakat. Uglavnom govori priču o djevojci koja je bila seksualno napadnuta. Bijelo obično ima metaforu smrti i simbol čednosti. Ovaj plakat odabire sakriti poruku "smrti" iza djevojačkog tihog i nježnog stanja, kako bi se istakla jača emocija iza tišine. U isto vrijeme dizajner je u sliku integrirao umjetničke elemente i sugestivne simbole, izazivajući opsežnije razmišljanje i istraživanje filmskih djela.

Remen Za Pranje Rublja

Brooklyn Laundreel

Remen Za Pranje Rublja Ovo je pojas za pranje rublja za unutarnju upotrebu. Kompaktno kućište manje od japanske meke korice izgleda kao mjerač vrpce, glatke završne obrade bez vijaka na površini. Remen dužine 4 m ima ukupno 29 rupa, svaka rupa može držati i držati vješalicu za kaput bez pernica, djeluje za brzo sušenje. Remen izrađen od antibakterijskog i protiv plijesni poliuretana, siguran, čist i jak materijal. Maksimalno opterećenje je 15 kg. 2 pseća kuka i okretno tijelo omogućuju višestruku upotrebu. Mala i jednostavna, ali ovo je vrlo korisna stvar za pranje u zatvorenom prostoru. Jednostavan rad i pametna instalacija odgovarat će svim vrstama prostorije.

Bolnica

Warm Transparency

Bolnica Konvencionalno, bolnica obično predstavlja prostor koji ima prirodnu boju ili materijal koji nastaje zbog materijala umjetne strukture da bi se funkcionalno i efikasno poboljšala. Stoga pacijenti osjećaju da su odvojeni od svog svakodnevnog života. Treba uzeti u obzir ugodno okruženje u kojem pacijenti mogu provesti i oslobađati se stresa. TSC arhitekti pružaju otvoren, udoban prostor postavljanjem otvorenog stropnog prostora u obliku slova L i velikih streha koristeći puno drvnog materijala. Topla transparentnost ove arhitekture povezuje ljude i medicinske usluge.

Naušnice

Van Gogh

Naušnice Naušnice nadahnute stablom badema u cvatu koje je naslikao Van Gogh. Delikatnost grana reproducira se nježnim lancima tipa Cartier koji se poput grana ljuljaju s vjetrom. Različite nijanse različitih dragulja, od gotovo bijele do intenzivnije ružičaste, predstavljaju sjene cvijeća. Grozd cvjetajućeg cvijeća predstavljen je različitim reznicama. Napravljen od 18k zlata, ružičastih dijamanata, morganita, ružičastih safira i ružičastih turmalina. Poliran i teksturiran. Izuzetno lagan i sa savršenim uklapanjem. Ovo je dolazak proljeća u obliku dragulja.

Stambena Kuća

Slabs House

Stambena Kuća Kuća ploča bila je dizajnirana za smještanje građevinskih materijala, kombinirajući drvo, beton i čelik. Dizajn je istodobno hiper moderan, a opet diskretan. Ogromni prozori trenutno su žarište, ali zaštićeni su od vremenskih prilika i pogleda na ulicu betonskim pločama. Vrtovi imaju obilje imovine, kako na prizemlju tako i na prvom katu, omogućujući stanovnicima da se osjećaju povezani s prirodom dok komuniciraju s imanjem, stvarajući jedinstveni protok dok se kreće od ulaza u stambene prostore.

Kuća

VH Green

Kuća Kuća je prostrano zelena i planarna i stereoskopska, što stvara dobro okruženje i za stanovnike i za grad. U sunčanoj azijskoj regiji, Breeze Soleil pomoću ovog zelenila vrlo je učinkovit način razmišljanja. Ne može se dobiti samo funkcija suncobrana ljeti, već i zaštita privatnosti, izbjegavanje ulične buke i efekta hlađenja automatskim navodnjavanjem.