Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sigurnosni Uređaj

G2 Face Recognition

Sigurnosni Uređaj visoka kvaliteta materijala i jednostavnost dizajna čine ovaj sigurnosni uređaj za prepoznavanje lica fantastičnim, elegantnim i robusnim. Napredna tehnologija iznutra kako bi bila jedna od najbržih na svijetu i vrlo precizna, nitko ne može prevariti njen algoritam. Vodootporni proizvod s vanjskom atmosferom na stražnjoj strani stvorio je ambijentalno raspoloženje čak i u najhladnijim uredima. Kompaktna veličina omogućuje postavljanje gotovo svugdje, a oblik mu omogućuje postavljanje vodoravno ili okomito.

Razvijajući Se Namještaj

dotdotdot.frame

Razvijajući Se Namještaj Kuće su sve manje, pa im treba lagani namještaj koji je svestran. Dotdotdot.Frame je prvi mobilni, prilagodljivi sustav namještaja na tržištu. Učinkovit i kompaktan, okvir se može pričvrstiti na zid ili nasloniti na njega radi jednostavnog postavljanja oko kuće. A njegova prilagodljivost dolazi iz 96 rupa i sve šireg asortimana dodataka koji se mogu učvrstiti u njih. Koristite jedan ili po potrebi spojite više sustava - na raspolaganju je beskonačna kombinacija.

Kalup Za Led

Icy Galaxy

Kalup Za Led Priroda je uvijek bila jedan od najvažnijih izvora inspiracije za dizajnere. Ideja je pala na pamet dizajnera uvidom u prostor i sliku Milk Way Galaxy-a. Najvažniji aspekt u ovom dizajnu bio je stvaranje jedinstvenog oblika. Mnogi dizajni koji su na tržištu usredotočeni su na stvaranje najčistijeg leda, ali u ovom predstavljenom dizajnu, dizajneri su se namjerno fokusirali na oblike koje stvaraju minerali dok se voda pretvara u led, kako bi bilo jasnije dizajneri su pretvorili prirodni kvar u lijep efekt. Ovaj dizajn stvara spiralni sferični oblik.

Transformacijski Parking Za Bicikle

Smartstreets-Cyclepark™

Transformacijski Parking Za Bicikle Smartstreets-Cyclepark je svestran, moderno uređen parkirni prostor za dvije bicikle, koji se uklapa u nekoliko minuta kako bi se omogućilo brzo unapređenje objekata za parkiranje bicikala u gradskim područjima bez dodavanja nereda na uličnoj sceni. Oprema pomaže smanjiti krađu bicikla, a može se instalirati i na najužim ulicama, oslobađajući novu vrijednost od postojeće infrastrukture. Napravljena od nehrđajućeg čelika oprema se može podudarati u RAL boji i brendirati za lokalne vlasti ili sponzore. Može se koristiti i za prepoznavanje biciklističkih ruta. Može se rekonfigurirati tako da odgovara bilo kojoj veličini ili stilu stupca.

Stubište

U Step

Stubište U stepenište stuba nastaje međusobnim umetanjem dvaju četverokutnih profilnih okvira koji imaju različite dimenzije. Na taj način stubište postaje samonosivo pod uvjetom da dimenzije ne prelaze prag. Unaprijed pripremanje ovih komada pruža praktičnost montaže. Pakiranje i transport ovih ravnih komada također su znatno pojednostavljeni.

Stubište

UVine

Stubište UV-spiralno stubište oblikovano je izmjeničnim međusobnim blokiranjem U i V oblika okvira kutija. Na taj način stubište postaje samonosivo jer ne treba središnji stup ili podupirač. Svojim modularnim i svestranim dizajnom dizajn donosi jednostavnost u proizvodnji, pakiranju, transportu i ugradnji.