Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Robotsko Vozilo

Servvan

Robotsko Vozilo To je projekt uslužnog vozila za ekonomiju zasnovanu na resursima, tvoreći mrežu s drugim vozilima. Jedinstveni sustav omogućuje međusobnu komunikaciju, što povećava učinkovitost prijevoza putnika, kao i povećanje učinkovitosti zbog kretanja u cestovnom vlaku (smanjenje FX faktora, udaljenost između vozila). Automobil ima bespilotnu kontrolu. Vozilo je simetrično: jeftino za proizvodnju. Ima četiri okretna motocikla i mogućnost obrnutog gibanja: manevar s velikim dimenzijama. Ukrcavanje u vis poboljšava komunikaciju putnika.

Hranilica

Food Feeder Plus

Hranilica Food Feeder Plus ne samo da pomaže djeci da jedu sami, već također znači i veću neovisnost za roditelje. Bebe mogu držati za sebe i sisati i žvakati nakon što ste drobili hranu koju su napravili roditelji. Food Feeder Plus odlikuje se većim, fleksibilnim silikonskim kesama kako bi zadovoljio rastući apetit beba. To je neophodno hranjenje koje omogućuje mališanima da sigurno istražuju i uživaju u svježoj čvrstoj hrani. Namirnice ne treba čistiti. Jednostavno stavite hranu u silikonsku vrećicu, zatvorite bravu i bebe mogu uživati u samohranom svježom hranom.

Umjetna Topografija

Artificial Topography

Umjetna Topografija Veliki namještaj poput špilje Ovaj je nagrađivani projekt osvojio veliku nagradu za umjetnost u međunarodnom natjecanju kontejnera. Moja ideja je izdubiti volumen unutar spremnika kako bi se izgradio amorfan prostor poput pećine. Izrađena je od samo plastičnog materijala. Oko 1000 listova mekog plastičnog materijala debljine 10 mm izrezano je u obliku konture i laminirano je poput sloja. Ovo nije samo umjetnost, već i veliki namještaj. Budući da su svi dijelovi mekani poput sofe, i osoba koja ulazi u ovaj prostor može se opustiti pronalazeći mjesto pogodno za oblik vlastitog tijela.

Unutarnji Prostor

Chua chu kang house

Unutarnji Prostor Akupunkturna točka ove kuće bila je spajanje zatvorenog prostora u potpuno novi vizualni tišina. Time se vraćaju određeni povijesni i sirovi šarm kako bi se zaštitila praznina kuće. Novi smještaj završava iznenađenjem interijera u unutrašnjosti; suha i mokra kuhinja u sklopu kuhinje i blagovaona u sklopu kuhinje. Životni prostor također je prekinut dojmljivim umjetničkim napadom koji je ubrzo postao električno ožičenje osobnog kućišta. Kako biste nadopunili cjelokupni naglasak, kriške tople svjetlosti potrebne su da se mrlje po svim zidovima u boji.

Kalendar

Calendar 2014 “Town”

Kalendar Town je komplet za izradu papira s dijelovima koji se mogu slobodno sastaviti u kalendar. Sastavite zgrade u različitim oblicima i uživajte u stvaranju vlastitog gradića. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Suvremeni Qipao

The Remains

Suvremeni Qipao Inspiracija je iz kineskih relikvija, "Keramika" je najpopularnija zastupljenost koja je najpopularnija bez obzira na kralja i ljude. U mojoj studiji i danas su središnji kineski estetski standardi mode i Feng Shui (dizajn interijera i okoliša) nepromijenjeni. Vole vidi, prolaze i žele. Želio bih dizajnirati Qipao kako bi implikaciju i značajku keramike prenio iz stare dinastije u suvremenu modu. I izaziva ljude koji su zaboravili svoju kulturu i nacionalnost kad god smo u i-generaciji.