Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nosač Za Kućne Ljubimce

Pawspal

Nosač Za Kućne Ljubimce Nosiljka za kućne ljubimce Pawspal uštedjet će energiju i pomoći vlasniku da brzo dostavi. Za koncept dizajna Pawspal nosač za kućne ljubimce inspiriran Space Shuttleom kojim svoje ljupke ljubimce mogu odvesti kamo god žele. A ako imaju još jednog kućnog ljubimca, mogu staviti još jednog na vrh i spojiti kotače na dnu kako bi povukli nosače. Osim toga, Pawspal je dizajnirao s unutarnjim ventilacijskim ventilatorom koji je udoban za kućne ljubimce i jednostavan za punjenje USB C.

Pretprodajni Ured

Ice Cave

Pretprodajni Ured Ice Cave je izložbeni prostor za klijenta koji je trebao prostor jedinstvene kvalitete. U međuvremenu, sposoban za prikaz raznih svojstava Teheran Eye Project. Prema funkciji projekta, atraktivna, ali neutralna atmosfera za pokazivanje objekata i događaja po potrebi. Ideja dizajna bila je korištenje minimalne površinske logike. Integrirana mrežasta površina raspoređena je po cijelom prostoru. Prostor potreban za različite namjene formira se na temelju stranih sila u smjeru gore i dolje koje djeluju na površinu. Za izradu, ova površina je podijeljena na 329 ploča.

Maloprodaja

Atelier Intimo Flagship

Maloprodaja Naš svijet je 2020. pogodio virus bez presedana. Atelier Intimo prvi Flagship dizajnirao O and O Studio inspiriran je konceptom Rebirth of the Scorched Earth, koji podrazumijeva integraciju iscjeliteljske moći prirode koja čovječanstvu daje novu nadu. Dok se stvara dramatičan prostor koji omogućuje posjetiteljima da provedu trenutke maštajući i maštajući u takvom vremenu i prostoru, kreiran je i niz umjetničkih instalacija kako bi se u potpunosti prikazale istinske karakteristike brenda. Flagship nije običan prodajni prostor, to je pozornica Atelier Intimo.

Kutija Za Tenisice

BSTN Raffle

Kutija Za Tenisice Zadatak je bio osmisliti i proizvesti akcijsku figuru za Nike cipelu. Budući da ova cipela kombinira dizajn bijele zmijske kože sa svijetlozelenim elementima, bilo je jasno da će akcijska figura biti kontorcionist. Dizajneri su figuru u vrlo kratkom vremenu skicirali i optimizirali kao akcijsku figuru u stilu poznatih akcijskih heroja. Zatim su osmislili mali strip s pričom i izradili ovu figuru u 3D printanju s visokokvalitetnim pakiranjem.

Podrška Kampanji I Prodaji

Target

Podrška Kampanji I Prodaji U 2020., Brainartist pokreće međumedijsku kampanju za klijenta Steitz Secura kako bi stekao nove kupce: s visoko individualiziranom porukom kao ciljanom kampanjom plakata što bliže vratima potencijalnih kupaca i individualiziranom slanjem pošte s odgovarajućom cipelom iz tekuća zbirka. Primatelj prima odgovarajući parnjak kada dogovori sastanak s prodajnom službom. Cilj kampanje bio je uprizoriti Steitz Securu i "podudarnu" tvrtku kao savršen par. Brainartist je razvio kompletnu vrlo uspješnu kampanju.

Moped

Cerberus

Moped Za buduća vozila poželjna su značajna poboljšanja u dizajnu motora. Ipak, postoje dva problema: učinkovito izgaranje i jednostavnost za korištenje. To uključuje razmatranje vibracija, upravljanja vozilom, dostupnosti goriva, srednje brzine klipa, izdržljivosti, podmazivanja motora, momenta radilice te jednostavnosti i pouzdanosti sustava. Ovo otkriće opisuje inovativni 4-taktni motor koji istovremeno pruža pouzdanost, učinkovitost i niske emisije u jednom dizajnu.