Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Koktel Bar

Gamsei

Koktel Bar Kad se Gamsei otvorio 2013. godine, hiper-lokalizam uveden je u područje prakse koje je do tada uglavnom bilo ograničeno na scenu s hranom. U Gamsei sastojci za koktele divljački se hrane ili ih uzgajaju lokalni arteški poljoprivrednici. Interijer bara jasan je nastavak te filozofije. Baš poput koktela, Buero Wagner nabavljao je sve materijale lokalno i surađivao s lokalnim proizvođačima na proizvodnji prilagođenih rješenja. Gamsei je potpuno integrirani koncept koji događaj ispijanja koktela pretvara u novo iskustvo.

Ambalaža Od Morskih Plodova

PURE

Ambalaža Od Morskih Plodova Koncept ove nove vrste proizvoda je "Ne sadrži". Jednostavnije rečeno, stvorili smo neobično opušten dizajn. Tipično za konzervirane morske plodove crne su i ambalažne ambalaže, a naš dizajn ne sadrži optički balast. S druge strane, raspon je također namijenjen alergičnim i osjetljivim na hranu. Tako da izgleda gotovo namjerno nekakav medicinski. Prodaja je započela u siječnju 2013. i izuzetno je uspješna. Povratne informacije maloprodajnog poduzeća su: Dugo smo čekali na dobro i dobro osmišljen koncept. Kupcu će se svidjeti.

Koncept Korporativne Arhitekture

ajando Next Level C R M

Koncept Korporativne Arhitekture Koncept ajando Loft: Informacije su građevni materijal našeg svemira. Vrlo neobično potkrovlje stvoreno je u lučkoj četvrti Mannheim, u Njemačkoj. Kompletni ajando tim tu će živjeti i raditi počevši od siječnja 2013. Arhitekt Peter Stasek i ured arhitekte loftwerk smješten u Karlsruheu stoje iza koncepta korporativne arhitekture potkrovlja. Inspirirala ga je kvantna fizika Wheelera, arhitektura Josefa M. Hoffmanna i, naravno, informatička stručnost ajandoa: "Informacije čine svijet krugom". Tekst slobodne novinarke Ilone Koglin

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike LECOMOTION E-trike je ekološki prihvatljiv i inovativan tricikl s električnom potporom koji je inspiriran ugniježđenim kolicima. LECOMOTION E-trikes osmišljeni su tako da djeluju kao dio gradskog sustava dijeljenja bicikala. Dizajnirani su tako da se međusobno gnijezde u liniji za kompaktno skladištenje i olakšavaju skupljanje i pomicanje mnogih odjednom preko pomičnih stražnjih vrata i prijenosnog košara. Pruža se pomoć za pedaliranje. Možete ih koristiti kao uobičajeni bicikl, sa ili bez noseće baterije. Teret je također dopuštao prijevoz 2 djece ili jedne odrasle osobe.

Tiskanica

commod – Feines in Holz

Tiskanica „Commod“ je specijaliziran za unutarnje radove. Istina pod motom „finske drvene robe“ realizira posebno visoko ekskluzivne stambene projekte. Dopisnica je udovoljila toj tvrdnji. Smanjen, ali razigran izgled realiziran je koristeći posebno pomiješanu boju. Uredski pribor odražava stil tvrtke kao i njenu ideologiju da koristi samo najdragocjeniji materijal: Papir je izrađen od 100 posto pamuka, omotnice od pravog furnira. Posjetnice "utjelovljuju" slogan tvrtke stvaranjem trodimenzionalne sobe s tipičnim drvenim proizvodima.

Rezač Papira

HandiShred

Rezač Papira HandiShred je prijenosni ručni stroj za uništavanje papira ne zahtijeva vanjski izvor napajanja. Dizajniran je mali i uredno tako da ga možete staviti na svoj stol, u ladicu ili aktovku koji će vam lako pristupiti i rastrgati važan dokument bilo kad i bilo gdje. Ovaj praktični uređaj za uništavanje papira odlično služi za uništavanje bilo kojeg dokumenta ili potvrde kako bi se osiguralo da su privatni, povjerljivi i bilo kakvi osobni podaci u svakom trenutku zaštićeni.