Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnička Instalacija

Pretty Little Things

Umjetnička Instalacija Pretty Little Things istražuje svijet medicinskih istraživanja i zamršene slike koje se vide pod mikroskopom, interpretirajući ih modernim apstraktnim uzorcima kroz eksplozije živopisne fluoro-palete boja. Duga preko 250 metara, s preko 40 pojedinačnih umjetničkih djela, to je instalacija velikog obima koja javnosti ljepote istraživanja predstavlja.

Instalacija

The Reflection Room

Instalacija Inspiriran crvenom bojom, koja simbolizira bogatstvo u kineskoj kulturi, Reflection Room je prostorni doživljaj koji je u potpunosti stvoren iz crvenih ogledala kako bi stvorio beskonačni prostor. Iznutra, tipografija igra ulogu povezivanja publike s glavnim vrijednostima kineske Nove godine i potiče ljude da razmišljaju o godini koja je bila i godini koja je pred nama.

Aktivacija Događaja

Home

Aktivacija Događaja Dom obuhvaća nostalgiju nečijeg osobnog doma i spoj je starog i novog. Starinske slike iz 1960. godine prekrivaju stražnji zid, mali su osobni mementi raštrkani po cijelom zaslonu. Te se stvari zajedno isprepliću u mnoštvu niza koji se tvore zajedno kao jedna priča, dok na čekanju gdje gledatelj stoji otkriva poruku.

Umjetnička Instalacija

The Future Sees You

Umjetnička Instalacija Budućnost vam predstavlja ljepotu optimizma koji je prigrlio mlada kreativna odrasla osoba - buduće mislioce, inovatore, dizajnere i umjetnike svog svijeta. Dinamična vizualna priča, projicirana kroz 30 prozora na 5 razina, oči plamte živopisnim spektrom boja, a ponekad izgleda kako prate mnoštvo dok s pouzdanjem gledaju u noć. Kroz ove oči vide budućnost, mislilac, inovator, dizajner i umjetnik: kreativci sutra koji će promijeniti svijet.

Komercijalni Dizajn Interijera

KitKat

Komercijalni Dizajn Interijera Na inovativan način predstavite koncept i cjelokupnu marku kroz dizajn trgovine, posebno za kanadsko tržište i klijentelu Yorkdale. Iskoristite iskustvo prethodnih skočnih i međunarodnih lokacija za inovaciju i preispitivanje cjelokupnog iskustva. Napravite ultra-funkcionalnu trgovinu, koja će dobro funkcionirati za vrlo visok, zamršeni prostor.

Dizajn Interijera

Arthurs

Dizajn Interijera Suvremeni sjevernoamerički roštilj, koktel salon i krovna terasa smješteni u Midtownu u Torontu slave rafinirani klasični jelovnik i popustljiva pića s potpisom. Arthur's Restaurant ima tri različita prostora za uživanje (blagovaonica, bar i krovni popločani dio) koji se istovremeno osjećaju intimno i prostrano. Strop je jedinstven po svom dizajnu obloženih drvenih ploča s furnirom od drva, konstruiranim da poboljšaju osmerostrani oblik prostorije i oponašaju izgled presječenog kristala koji visi gore.