Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Frizerski Salon

Taipei Eros

Frizerski Salon Frizerski saloni temelje se na geometriji crne, bijele i sive boje. Geste rezanja kose prevode se u gomilanje kiparskih cjelina. Trokutasti motiv oblikuje funkcionalne kocke i ravnine od stropa do poda pod djelovanjem nakupljanja, rezanja i šivanja. Svjetlosne šipke ugrađene u razvodne crte doprinose brojnim rasvjetnim pojasevima, služeći kao dopunska rasvjeta pri rješavanju stanja spuštenog stropa. Oni se protežu i meandriraju odrazom velikog zrcala, slobodno se okrećući između ravnina i trodimenzionalnosti.

Privatni Vrt

Ryad

Privatni Vrt Izazov se sastojao u modernizaciji stare seoske kuće i pretvara je u carstvo mira i tišine, sveobuhvatno radeći i na arhitektonskom i na krajobraznom području. Pročelje je obnovljeno, građeni su građevinski radovi na pločnicima, izgrađeni su bazen i potporni zidovi, stvarajući nove kovane željezare za lukove, zidove i ograde. Vrtlarstvo, navodnjavanje i rezervoar, kao i munje, namještaj i pribor također su bili sveobuhvatno izostavljeni.

Kafić I Restoran

Roble

Kafić I Restoran Ideja o njegovom dizajnu preuzeta je iz američkih odrezaka i dimnjaka, a kao rezultat istraživačkog tima prve faze, istraživački tim odlučio je koristiti drvo i kožu tamnih boja poput crne i zelene, zajedno sa zlatom i ružom zlato je uzeto s toplom i laganom luksuznom svjetlošću. Karakteristike dizajna su 6 velikih visećih lustera koji se sastoje od 1200 ručno izrađenih anodiziranog čelika. Kao i šankom od 9 metara, prekriven kišobranom od 275 centimetara koji se sastoji od lijepih i različitih boca, bez ikakvih potpora prekriva šank.

Zvučnik

Sperso

Zvučnik Sperso dolazi od dvije riječi Sperm i Sound. Poseban oblik staklastog mjehurića i zvučnika u njegovoj jami na glavi odnosi se na osjećaj muškosti i dubokog prodiranja zvuka oko okoliša, kao što je vatra muške sperme u jajovodu tijekom parenja. Cilj je proizvesti veliku snagu i kvalitetan zvuk u okolini. To je bežični sustav korisniku koji omogućuje povezivanje mobilnog telefona, prijenosnog računala, tableta i drugih uređaja sa zvučnikom putem Bluetooth-a. Ovaj stropni zvučnik može se posebno koristiti u dnevnoj sobi, spavaćim sobama i TV sobi.

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj

Technology Center

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj Arhitektonski projekt Tehnološkog centra kao smjernica je integracija arhitektonskog ansambla u okolni krajolik, miran i ugodan prostor. Ova definirajuća Ideja čini ansambl humaniziranom orijentirom, predodređenom potrebnom intelektualnom uranjanju istraživača koji će u njemu djelovati, izraženom u svojoj plastičnoj i konstruktivnoj namjeri. Upečatljiv i integriran dizajn krovova u konkavno-konveksnom obliku gotovo dodiruje naglašene vodoravne linije koje definiraju, dakle, glavne karakteristike arhitektonskog kompleksa.

Stolica

Ane

Stolica Ane stolica ima čvrste drvene letvice koje izgledaju skladno, ali neovisno od drvenih nogu, iznad čeličnog okvira. Dizajner navodi da je sjedalo, ručno izrađeno od certificiranog ekološkog drva, oblikovano jedinstvenom uporabom više komada jednog oblika drva koji su postavljeni i isječeni na dinamičan način. Kad sjedite na stolici, lagani porast kuta prema leđima i kutovi otklona sa strane završeni su na način koji pruža prirodan, ugodan sjedeći položaj. Ane stolica ima pravi stepen složenosti kako bi stvorila elegantan finiš.