Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Šminkerica

Eyelash Stand

Šminkerica Ovaj dizajn istražuje metaforu trepavica. Dizajnerica smatra da je trepavice potraga za osobnim očekivanjem. Stvara stalak za trepavice kao ikonu života ili minijaturnu fazu izvođenja. Ovaj postolje simbolizira podsjećaj koji je posvećen ujutro ili prije spavanja, postavljanjem trepavica privremeno prije ili nakon nanošenja. Stalak za trepavice način je upamćivanja onoga što je nešto trivijalno pridonijelo osobnoj svakodnevnoj avanturi.

Instalacija Teme

Dancing Cubes

Instalacija Teme Ovaj dizajn komunicira s prikazanim predmetima pomoću modula. Ovo je tematsko postolje dizajnirano sa samo-proširenim mehanizmom za spajanje šest ili više kockica na jedinicu s povećanom veličinom u tri okomita smjera. Konfiguracija slobodnog obrasca s zarezima čini vezu sličnom prepletenim plesačima. Raspored malih rupa stvara strukturu smještaja za objekt s linearnim dijelovima.

Stolno Svjetlo

Moon

Stolno Svjetlo Ovo svjetlo igra aktivnu ulogu da prati ljude u radnom prostoru od jutra do večeri. Dizajniran je na umu ljudima iz radnog okruženja. Žica se može povezati s prijenosnim računalom ili bankom za napajanje. Mjesečev oblik bio je načinjen od tri četvrtine kruga kao ikona koja se diže iz slike terena od nehrđajućeg okvira. Mjesečev površinski uzorak podsjeća na vodič za slijetanje u svemirskom projektu. Postavka izgleda kao skulptura pri dnevnom svjetlu i svjetlosni uređaj koji udobno napetosti noću.

Svjetlo

Louvre

Svjetlo Louvre svjetlo je interaktivna stolna svjetiljka nadahnuta grčkim ljetnim sunčevim svjetlom koje lako prolazi iz zatvorenih kapka kroz Louvres. Sastoji se od 20 prstenova, 6 plute i 14 pleksiglasa, koji razigrani način mijenjaju redoslijed tako da transformiraju difuziju, volumen i konačnu estetiku svjetla u skladu s preferencijama i potrebama korisnika. Svjetlost prolazi kroz materijal i izaziva difuziju, tako da se ni same sjene ne pojavljuju na površinama oko njega. Prstenovi različitih visina pružaju mogućnost beskrajnih kombinacija, sigurne prilagodbe i potpune kontrole svjetlosti.

Dizajn Odjeće

Sidharth kumar

Dizajn Odjeće NS GAIA suvremena je etiketa za žensku odjeću podrijetlom iz New Delhija koja je bogata jedinstvenim dizajnom i tehnikama tkanina. Marka je veliki zagovornik promišljene proizvodnje i svih stvari od biciklizma i recikliranja. Važnost ovog faktora ogleda se u stupovima imenovanja, 'N' i 'S' u NS GAIA koji zastupaju prirodu i održivost. Pristup NS GAIA je "manje je više". Oznaka igra aktivnu ulogu u usporenom modnom pokretu osiguravajući da je utjecaj na okoliš minimalan.

Arhitektura Mješovite Uporabe

Shan Shui Plaza

Arhitektura Mješovite Uporabe Smješten u povijesnom gradu Xianu, između poslovnog centra i rijeke TaoHuaTan, cilj projekta je povezati ne samo prošlost i sadašnjost, već i urbanu prirodu. Inspiriran proljetnom kineskom pričom o cvjetanju breskve, projekt nudi paradisijansko mjesto za život i rad pružajući bliski odnos s prirodom. U kineskoj kulturi, filozofija planinskih voda (Shan Shui) ima ključno značenje odnosa između čovjeka i prirode, tako da iskorištavajući vodeni krajolik mjesta, projekt nudi prostore koji odražavaju filozofiju Shan Shui u gradu.