Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ured

HB Reavis London

Ured Dizajnirano prema IWBI-jevom WELL Building Standardu, sjedište HB Reavis UK usmjereno je na promicanje projekta temeljenog na projektu koji potiče razbijanje silosa u odjelima i čini rad preko različitih timova jednostavnijim i pristupačnijim. Slijedeći WELL Building Standard, dizajn radnog mjesta također je namijenjen rješavanju zdravstvenih problema povezanih s modernim uredima, kao što su nedostatak mobilnosti, loše osvjetljenje, loša kvaliteta zraka, ograničeni izbor hrane i stres.

Kuća Za Odmor

Chapel on the Hill

Kuća Za Odmor Nakon što je napuštena više od 40 godina, raspadnuta metodistička kapela na sjeveru Engleske pretvorena je u kuću za samostalan boravak za 7 osoba. Arhitekti su zadržali izvorne karakteristike - visoki gotički prozori i glavna dvorana za sastanke - pretvorili su kapelu u skladan i udoban prostor preplavljen dnevnom svjetlošću. Ova zgrada iz 19. stoljeća nalazi se na seoskom engleskom selu s panoramskim pogledom na brda i prekrasne krajolike.

Ured

Blossom

Ured Iako je to uredski prostor, koristi smjelu kombinaciju različitih materijala, a zelena struktura sadnje daje osjećaj perspektive tijekom dana. Dizajner pruža samo prostor, a vitalnost prostora i dalje ovisi o vlasniku, koristeći snagu prirode i jedinstveni stil dizajnera! Ured više nije jedna funkcija, dizajn je raznolikiji, pa će se koristiti u velikom i otvorenom prostoru za stvaranje različitih mogućnosti između ljudi i okoliša.

Ured

Dunyue

Ured Tijekom procesa razgovora, dizajneri prepuštaju dizajnu ne samo prostornu podjelu unutrašnjosti, već i povezanost grada / prostora / ljudi, tako da se okruženje i prostor s niskim ključevima ne sukobljavaju u gradu, a dan je skrivena fasada na ulici, noć. Tada postaje stakleni svjetlosni okvir u gradu.

Dizajn Ambalaže

Milk Baobab Baby Skin Care

Dizajn Ambalaže Inspirirana je mlijekom, glavnim sastojkom. Jedinstveni dizajn ambalaže vrste pakiranja mlijeka odražava karakteristike proizvoda i dizajniran je tako da bude upoznat čak i s kupcima koji se prvi put susreću. Uz to, materijal od polietilena (PE) i gume (EVA) i mekanih karakteristika pastelne boje koriste se kako bi se naglasilo da je blagi proizvod za djecu sa slabom kožom. Okrugli oblik primjenjuje se na ugao zbog sigurnosti mame i djeteta.

Blagovaonica

Elizabeth's Tree House

Blagovaonica Dokaz arhitektonske uloge u procesu ozdravljenja, Elizabeth's Tree House novi je paviljon za blagovanje u terapijskom kampu u Kildareu. Služeći djeci koja se oporavlja od ozbiljnih bolesti, prostor formira drvenu oazu usred hrastove šume. Dinamičan, ali funkcionalan sustav dijagnosticiranja drveta uključuje ekspresivan krov, široko zastakljivanje i šarene obloge od ariša, što stvara unutarnji prostor za ručavanje koji tvori dijalog s okolnim jezerom i šumom. Duboka povezanost s prirodom na svim razinama potiče korisničku udobnost, opuštanje, liječenje i očaravanje.