Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pokretni Paviljon

Three cubes in the forest

Pokretni Paviljon Tri kocke su uređaj s različitim svojstvima i funkcijama (oprema za dječja igrališta, javni namještaj, umjetnički objekti, sobe za meditaciju, sjenice, mala odmorišta, čekaonice, stolice s krovovima), a ljudima mogu donijeti svježa prostorna iskustva. Tri kocke se lako mogu transportirati kamionom, zbog veličine i oblika. Što se tiče veličine, instalacije (nagiba), površina sjedala, prozora itd., svaka kocka je karakteristično dizajnirana. Tri kocke se odnose na japanske tradicionalne minimalne prostore kao što su sobe za čajne ceremonije, s varijabilnošću i pokretljivošću.

Multifunkcionalni Kompleks

Crab Houses

Multifunkcionalni Kompleks Na prostranoj ravnici Šleske nizine, jedna čarobna planina stoji sama, prekrivena maglom misterija, nadvijajući se nad slikovitim gradom Sobotka. Tamo se, usred prirodnih krajolika i legendarnog položaja, planira postaviti kompleks Crab Houses: istraživački centar. Kao dio projekta revitalizacije grada, trebao bi osloboditi kreativnost i inovativnost. Mjesto okuplja znanstvenike, umjetnike i lokalnu zajednicu. Oblik paviljona inspiriran je rakovima koji ulaze u valovito more trave. Noću će biti osvijetljene, nalik krijesnicama koje lebde nad gradom.

Stol

la SINFONIA de los ARBOLES

Stol Tablica la SINFONIA de los ARBOLES je potraga za poezijom u dizajnu... Šuma gledana sa zemlje je poput stupova koji nestaju u nebu. Ne možemo ih vidjeti odozgo; šuma iz ptičje perspektive nalikuje glatkom tepihu. Vertikalnost postaje horizontalnost i još uvijek ostaje ujedinjena u svojoj dvojnosti. Isto tako, stol la SINFONIA de los ARBOLES podsjeća na grane drveća koje tvore stabilnu podlogu za suptilnu radnu ploču koja izaziva silu gravitacije. Tek tu i tamo sunčeve zrake zatrepere kroz grane drveća.

Ljekarna

Izhiman Premier

Ljekarna Novi dizajn Izhiman Premier trgovine evoluirao je oko stvaranja trendovskog i modernog iskustva. Dizajner je koristio različitu mješavinu materijala i detalja kako bi poslužio svaki kut prikazanih predmeta. Svaki izložbeni prostor posebno je obrađen proučavanjem svojstava materijala i izložene robe. Stvaranje braka miješanja materijala između kalkutskog mramora, orahovog drveta, hrastovog drveta i stakla ili akrila. Kao rezultat toga, iskustvo se temeljilo na svakoj funkciji i preferencijama klijenta s modernim i elegantnim dizajnom kompatibilnim s prikazanim artiklima.

Narukvice

Fred

Narukvice Postoji mnogo vrsta narukvica: dizajnerske, zlatne, plastične, jeftine, skupe... koliko god da su lijepe, one su uvijek i jedino samo obične narukvice. FRED je nešto više. Manžete Fred su moderne, a istovremeno prizivaju duh i otmjenost prošlih vremena. Bilo da se nose na gole ruke, svilenu bluzu ili crnu vunenu vestu, uvijek dodaju notu elegancije osobi koja ih nosi. Ta nikada neće proći nezapaženo!

Vizualni Identitet

Jae Murphy

Vizualni Identitet Negativni prostor je korišten jer budi znatiželju i gledatelji ga zapamte jer im se svidi kada dožive taj "Aha!" trenutak. U znak su uklopljeni inicijali J, M, fotoaparat i tronožac u negativnom prostoru. Budući da Jae Murphy često fotografira djecu, velike stepenice formirane imenom te nisko postavljeni fotoaparat sugeriraju da su djeca dobrodošla. Korištenjem negativnog prostora u vizualnom identitetu daje se jedna nova dimenzija svakom elementu i potvrđuje istinitost slogana “An Uncommon View of the Commonplace” (Nesvakidašnji pogled na svakodnevno).