Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Skulptura

Iceberg

Skulptura Icebergs su unutarnje skulpture. Spajanjem planina moguće je izgraditi planinske nizove, mentalne krajolike od stakla. Površina svakog recikliranog staklenog predmeta jedinstvena je. Dakle, svaki objekt ima jedinstveni karakter, dušu. Skulpture su u Finskoj oblikovane rukom, potpisane i numerirane. Glavna filozofija iza ledenih skulptura je odražavanje klimatskih promjena. Stoga je upotrijebljeni materijal reciklirano staklo.

Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Pebble

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 130 Watchfaces posvećena pametnom satu Pebble 2. Određeni modeli prikazuju vrijeme i datum, tjedan dana, korake, vrijeme aktivnosti, udaljenost, temperaturu i stanje baterije ili Bluetooth. Korisnik može prilagoditi vrstu podataka i vidjeti dodatne podatke nakon potresanja. TTMM Satovi su jednostavni, minimalni, estetskog dizajna. To je kombinacija znamenki i apstraktna info-grafika savršena za doba robota.

Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Fitbit

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 21 sata sata posvećena Fitbit Versa i Fitbit Ionic pametnim satima. Lica sata imaju postavke komplikacija samo jednostavnim dodirom na zaslonu. To ih čini vrlo brzim i jednostavnim za prilagodbu boja, unaprijed postavljenih dizajna i komplikacija preferencijama korisnika. Inspirirana je filmovima poput Blade Runner i Twin Peaks serije.

Aplikacije

TTMM

Aplikacije TTMM je kolekcija satova za pametne satove Pebble Time i Pebble Time Round. Ovdje ćete pronaći dvije aplikacije (obje za Android i iOS platformu) s 50 i 18 modela u preko 600 varijacija boja. TTMM je jednostavna, minimalna i estetska kombinacija znamenki i apstraktnih infografika. Sada možete odabrati svoj vremenski stil kad god želite.

Vinske Etikete

KannuNaUm

Vinske Etikete Dizajn etiketa vina KannuNaUm odlikuje se profinjenim i minimalnim stilom dobivenim pretraživanjem simbola koji mogu predstavljati njihovu povijest. Teritorij, kultura i strast vinogradara Zemlje dugovječnosti sakupljaju se u ove dvije koordinirane oznake. Sve je pojačano dizajnom stogodišnje vinove loze koja je izrađena tehnikom zlata izlivenog u 3D. Ikonografski dizajn koji predstavlja povijest tih vina, a s njima i povijest zemlje iz koje je rođeno, Ogliastra, Zemlja stogodišnjaka na Sardiniji.

Dizajn Naljepnica Za Vino

I Classici Cherchi

Dizajn Naljepnica Za Vino Za povijesnu vinariju na Sardiniji od 1970. godine dizajniran je remestiliranje etiketa za liniju vina Classics. Proučavanjem novih naljepnica željela se sačuvati veza s tradicijom koju tvrtka slijedi. Za razliku od prijašnjih etiketa, djelovao je dajući eleganciju što je dobro u skladu s visokom kvalitetom vina. Za etikete radi s Brailleovom tehnikom koja unosi eleganciju i stil bez vaganja. Cvjetni uzorak temelji se na grafičkoj obradi obrasca obližnje crkve Santa Croce u Usiniju, što je i logo tvrtke.