Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Medicinski Centar Ljepote

LaPuro

Medicinski Centar Ljepote Dizajn je više nego dobra estetika. To je način na koji se prostor koristi. Medicinski centar integrira oblik i funkcionira kao jedno. Razumijevanje zahtjeva korisnika i pružiti im iskustvo svih suptilnih dodira u okruženju koji osjećaju olakšanje i istinsku brigu. Dizajn i novi tehnološki sustav pružaju korisniku rješenja i lako se upravljaju. S obzirom na zdravlje, dobrobit i medicinu, centar je prihvatio ekološki održive materijale i nadgledao proces izgradnje. Svi su elementi integrirani u dizajn gdje je zaista pogodan za korisnike.

Dizajn Vizualnog Identiteta

ODTU Sanat 20

Dizajn Vizualnog Identiteta Za 20. godinu ODTU Sanat, koji se svake godine održava Tehnički sveučilište Bliskog Istoka, zahtjev je bio da se izgradi vizualni jezik kako bi se istakli 20 godina festivala koji su uslijedili. Kako je i zatraženo, naglašena je 20. godina festivala približavajući ga pokrivenom umjetničkom djelu koje će se predstaviti. Sjene istog sloja u boji koje tvore brojeve 2 i 0 stvorile su 3D iluziju. Ta iluzija daje osjećaj olakšanja i brojevi izgledaju kao da su se rastopili u pozadini. Živi izbor boja stvara suptilan kontrast s mirnoćom valovitih 20.

Drvo Viskija Malbeka

La Orden del Libertador

Drvo Viskija Malbeka Pokušavajući kombinirati različite elemente koji se odnose na naziv proizvoda, dizajn pojačava poruku koju predlaže. Prenosi uzbudljivu i intrigantnu sliku. Ilustracija prkosnog kondora koja prikazuje krila, označava osjećaj slobode, spojen simetričnom i sugestivnom medaljom, dodan pozadinskoj ilustraciji s imaginarnim krajolikom koji unosi poeziju u dizajn, stvara idealnu kombinaciju za prenošenje željene poruke. Trezna paleta boja daje ekskluzivne značajke, a tipografska upotreba podsjeća na tradicionalni i povijesni proizvod.

Dizajn Arhitekture Kuće

Bienville

Dizajn Arhitekture Kuće Logistika ove radničke obitelji zahtijevala je da se duže vrijeme nalaze u zatvorenom domu, što je osim posla i škole postalo narušavajuće zdravlje. Počeli su razmišljati, poput mnogih obitelji, je li potrebno preseljenje u predgrađa, razmjena blizine gradskih pogodnosti za veće dvorište kako bi se povećao pristup vanjskim prostorima. Umjesto da se udalje odmaknuli, odlučili su sagraditi novu kuću koja će preispitati ograničenja života u zatvorenom domu na malom gradskom zemljištu. Načelo organizacije projekta bilo je stvaranje što većeg pristupa na otvorenom iz komunalnih područja.

Pilula Infuzirana Kanabisom

Secret Tarts

Pilula Infuzirana Kanabisom Ambalaža Secret Tarps izrađena je u takozvanom moderniziranom retro / vintage stilu s osjećajem staroškolskih nota, tako da iščekivanje dodira majstora-farmaceuta zadrži kupca iz prvog pogleda, a kasnije dok je detaljno promatranje glavnih dizajnerskih elemenata kodirano u holistička struktura koja prenosi glavnu marketinšku točku: ovaj proizvod je razvila farmaceutska zanatsko-profesionalna tvrtka i sadrži ručno rađen tajni recept ljekarnika iznutra.

Mobilna Aplikacija

Akbank Mobile

Mobilna Aplikacija Novi dizajn aplikacije Akbank Mobile pruža novu perspektivu u smislu društvenog, pametnog, bankarskog iskustva otpornog na budućnost i korisnog iskustva. Uz personalizirani dizajn područja na glavnoj stranici, korisnici mogu pregledavati pametne uvide kako bi im olakšali financijski život. Također, uz ovaj novi dizajnerski pristup, tradicionalne bankarske transakcije govore jezikom korisnika s vizualnim sličicama, pojednostavljenim tokovima i konceptima.