Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotelski Sadržaji

Marn

Hotelski Sadržaji Imati inspiraciju za svečane zalogaje tradicionalne tainanske kulture (stari grad na Tajvanu prepun kulturne baštine), pretvarajući ih u niz hotelskih sadržaja, ova serija svečanih zalogaja lokalno uvijek poznata kao "Marn", znači ispunjenje u kineskoj kulturi; torta od riže u obliku kornjače u obliku sapuna za ruke i sapuna, kolač od mung graha kao toaletne potrepštine, slatki knedla od tang yuana kao krema za ruke i kuhana paprika i amp; Tainan torta od smeđeg šećera u obliku čaja. Tainanska kulturna baština mogla bi biti raširena u svijetu, jer je hotel lijepa platforma za promicanje lokalne kulture.

Laminirana Bambusova Stolica

Kala

Laminirana Bambusova Stolica Kala, stolica izrađena od laminiranog bambusa s mehanizmom za uvlačenje u središnju os. Uzevši strukturu kišobrana od uljanog papira kao svoju inspiraciju, laminirana bambusova traka toplo se pekla i učvršćivala u drvenom kalupu koji se savio u oblik, pokazujući svoju jednostavnost i orijentalnu šarmantnost. Zanimljivo je da je elastičnost laminirane konstrukcije od bambusa i mehanizam uvlačenja u središnju osovinu naći interakciju kad sjednemo na stolicu Kala, spuštat će se lagano i glatko, a kad neko ustane s stolca Kala, vratit će se natrag na svoje mjesto ,

Igra Za Disanje

P Y Lung

Igra Za Disanje Dizajn uređaja nalik na igračke za sve uzraste tako da će svi imati koristi od redovitog treninga s dahom za povećanje kapaciteta pluća puhanjem lopte za prolazak kroz staze s različitim kontrolnim točkama u kontroli udisaja i izdisaja zraka. Pjesme dolaze u raznim modulima, fleksibilnim i zamjenjivim. Struktura magnetskog mehanizma dizajnirana u alatu za izgradnju daha koja omogućuje prilagođavanje nečijem respiratornom stanju.

Garnitura Namještaja

ChuangHua Tracery

Garnitura Namještaja ChuangHua Tracery je prikladan za ukrašavanje doma, komercijalni prostor, hotel ili studio, čija je suština inspirisana ChuangHua, kineskim uzorkom rešetki prozora. Koristeći tehnologiju savijanja lima i premaza u prahu u živopisnoj crvenkastoj boji, postavivši se potpuno bijelom koja je uljepšala njegov svečani izgled, čineći ih slobodnima od metalne slike tvrdog, hladnog i teškog. Estetski jednostavan i čist u svom strukturalnom obliku dizajniran, kad svjetlost prođe kroz uzorak laserskog rezanja, sjena se projicira na okolni zid i pod, što pokazuje sjaj ljepote.

Igračka Za Učenje

GrowForest

Igračka Za Učenje Pomoć djeci u razumijevanju ciljeva održivog razvoja života na kopnu, zaštite, očuvanja i obnove šumarstva. Model drveća identičan je domaćim drvenim vrstama bagrema akacije, tamjan cedrovine, Tochigi, tajvanske jele, kamfora i azijske jele. Topli dodir drvene teksture, jedinstveni miris svake vrste drveća i visinski teren za različite vrste drveća. Ilustrirana knjiga priča pomaže dubokom ukorijenjenju djece s konceptom zaštite šuma, učenjem razlika između vrsta drveća na Tajvanu, dovodeći koncept očuvanja šuma sa slikovnicom.

Vjenčana Kapela

Cloud of Luster

Vjenčana Kapela Oblak sjaja vjenčana je kapela smještena u dvorani za ceremonije vjenčanja u gradu Himeji u Japanu. Dizajn pokušava moderni duh ceremonije vjenčanja prevesti u fizički prostor. Kapela je sva bijela, oblik oblaka gotovo potpuno uvijen u zakrivljeno staklo otvarajući je u okolni vrt i bazen vode. Stupovi su na vrhu hiperboličkog kapitala poput glava koje ih glatko povezuju s minimalističkim stropom. Sok kapele na strani bazena je hiperbolička krivulja koja omogućuje da se cijela građevina čini kao da pluta po vodi i naglašava njezinu lakoću.