Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Magnezijska Ambalaža

Kailani

Magnezijska Ambalaža Radovi agencije Arome na grafičkom identitetu i umjetničkoj liniji za ambalažu Kailani temelje se na minimalnom i čistom dizajnu. Ovaj minimalizam u skladu je s proizvodom koji ima samo jedan sastojak, magnezij. Odabrana tipografija je snažna i tipkana. Karakterizira i čvrstoću mineralnog magnezija i snagu proizvoda koji potrošačima vraća vitalnost i energiju.

Boca Vina

Gabriel Meffre

Boca Vina Aroma stvara grafički identitet kolekcionarske zdjele Gabriel Meffre koja slavi 80 godina. Radili smo na karakterističnom dizajnu 30-ih godina vremena, grafički ga simbolizirala žena s čašom vina. Korištene ploče u boji naglašene su utiskivanjem i vrućim utiskivanjem folije kako bi se naglasila kolekcionarska strana kolekcije.

Ambalaža Za Hranu

Chips BCBG

Ambalaža Za Hranu Izazov za realizaciju pakiranja čipova marke BCBG sastojao se u izradi niza pakiranja u skladu s univerzumom marke. Ambalaža je morala biti i minimalistička i moderna, a pritom ima ovaj umjetnički dodir šljokica i onu ugodnu i simpatičnu stranu koja donosi likove nacrtane olovkom. Aperitiv je prigodan trenutak koji se mora osjetiti na ambalaži.

Stubište

U Step

Stubište U stepenište stuba nastaje međusobnim umetanjem dvaju četverokutnih profilnih okvira koji imaju različite dimenzije. Na taj način stubište postaje samonosivo pod uvjetom da dimenzije ne prelaze prag. Unaprijed pripremanje ovih komada pruža praktičnost montaže. Pakiranje i transport ovih ravnih komada također su znatno pojednostavljeni.

Stubište

UVine

Stubište UV-spiralno stubište oblikovano je izmjeničnim međusobnim blokiranjem U i V oblika okvira kutija. Na taj način stubište postaje samonosivo jer ne treba središnji stup ili podupirač. Svojim modularnim i svestranim dizajnom dizajn donosi jednostavnost u proizvodnji, pakiranju, transportu i ugradnji.

Svlačionica

Sopron Basket

Svlačionica Sopron Basket je profesionalna ženska košarkaška momčad sa sjedištem u Sopronu, Mađarska. Budući da su jedna od najuspješnijih mađarskih momčadi s 12 pehara državnog prvaka i postigla drugo mjesto u Euroligi, uprava kluba odlučila je uložiti u novi svlačionica kako bi imao poprilično prestižni objekt po imenu kluba, koji će odgovarati igračevim potrebama bolje, motivirajte ih i promovirajte njihovo jedinstvo.