Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Ženske Odjeće

Utopia

Kolekcija Ženske Odjeće Yina Hwang u ovoj se kolekciji uglavnom nadahnula oblicima koji su simetrični i asimetrični s dodirom underground glazbe. Kurirala je ovu kolekciju na temelju svog središnjeg trenutka samoogrljaja, stvorivši kolekciju funkcionalnih, ali apstraktnih odjevnih predmeta i pribora koji će utjeloviti priču o svom iskustvu. Svaki print i tkanina u projektu su originalni, a za podnožje tkanina uglavnom se koristi PU koža, saten, Power Mash i Spandex.

Kolekcija Namještaja

Phan

Kolekcija Namještaja Kolekcija Phan nadahnuta je Phan spremnikom koji je tajlandska kultura kontejnera. Dizajner koristi strukturu Phan posuda kako bi napravio strukturu namještaja koja ga čini jakim. Dizajnirajte oblik i detalje koji ga čine modernim i jednostavnim. Dizajner je za izradu složenih i jedinstvenih detalja koji se razlikuju od ostalih koristio tehnologijom laserskog rezanja i kombinacijom sklopive metalne ploče s CNC drvom. Površina je dovršena sustavom s praškastim slojem kako bi struktura ostala duga, jaka, ali lagana.

Invalidska Kolica

Ancer Dynamic

Invalidska Kolica Ancer, podloga za sprječavanje invalidskih kolica, ne usredotočuje se samo na fluidnost njegovih pokreta, već i na udobnost pacijenta, posebno onih koji ga koriste duže vrijeme. Inovativni dizajn, zajedno s dinamičnim zračnim jastukom ugrađenim u jastuk sjedala i okretnom ručicom, razlikuje ga od običnog invalidskog kolica. Uz puno uloženog truda, dizajn invalidskih kolica je dovršen i dokazano pomaže u sprečavanju provala. Načela rješenja i dizajna temelje se na rezultatima prikupljenim od korisnika invalidskih kolica, što dovodi do autentičnog korisničkog iskustva.

3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Što se tiče kreativne animacije slova, Jin je započeo s abecedom A. I, kad je riječ o koraku s konceptom, pokušao je vidjeti snažnija raspoloženja koja se odražavaju na njegovu filozofiju koja je prilično aktivna, ali istovremeno i organizirajuća. Uz put je iznio sukobljene riječi koje su temeljito stajale za njegovu ideju na neki način, poput usklađivanja s zrakom, što je i naslov ovog projekta. Imajući to u vidu, animacija predstavlja preciznije i nježnije trenutke na prvoj riječi. S druge strane, ovo završava s prilično fleksibilnom i labavom vibracijom koja očituje posljednje slovo.

Web Dizajn I Ux

Si Me Quiero

Web Dizajn I Ux Web stranica Sí, Me Quiero prostor je koji pomaže biti samim sobom. Za provođenje projekta morali su se provesti intervjui i istražiti socijalni i kulturni kontekst u vezi sa ženama; njezina projekcija u društvu i sama sa sobom. Zaključeno je da će web biti pratnja i da će se provoditi pristupom pomaganja u ljubavi prema sebi. U dizajnu se ogleda jednostavnost s neutralnim tonovima pomoću crvenih kontrasta kako bi se skrenula pažnja na određene akcije, boje marke knjige koju je objavio klijent. Inspiracija je potekla iz umjetnosti konstruktivizma.

Dizajn Etiketa Vina

314 pi

Dizajn Etiketa Vina Eksperimentiranje s kušanjem vina neprekidan je proces koji vodi do novih staza i raznoraznih aroma. Beskonačni niz pi, iracionalni broj s beskonačnim decimalama bez poznavanja posljednjeg od njih, bio je inspiracija za ime ovih vina bez sulfita. Dizajn ima za cilj staviti karakteristike serije 3,14 vina u središte pozornosti, a ne skrivati ih među slikama ili grafikama. Slijedeći minimalistički i jednostavan pristup, naljepnica prikazuje samo stvarne karakteristike tih prirodnih vina jer ih se može primijetiti u bilježnici enologa.