Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Podrška Kampanji I Prodaji

Target

Podrška Kampanji I Prodaji U 2020., Brainartist pokreće međumedijsku kampanju za klijenta Steitz Secura kako bi stekao nove kupce: s visoko individualiziranom porukom kao ciljanom kampanjom plakata što bliže vratima potencijalnih kupaca i individualiziranom slanjem pošte s odgovarajućom cipelom iz tekuća zbirka. Primatelj prima odgovarajući parnjak kada dogovori sastanak s prodajnom službom. Cilj kampanje bio je uprizoriti Steitz Securu i "podudarnu" tvrtku kao savršen par. Brainartist je razvio kompletnu vrlo uspješnu kampanju.

Moped

Cerberus

Moped Za buduća vozila poželjna su značajna poboljšanja u dizajnu motora. Ipak, postoje dva problema: učinkovito izgaranje i jednostavnost za korištenje. To uključuje razmatranje vibracija, upravljanja vozilom, dostupnosti goriva, srednje brzine klipa, izdržljivosti, podmazivanja motora, momenta radilice te jednostavnosti i pouzdanosti sustava. Ovo otkriće opisuje inovativni 4-taktni motor koji istovremeno pruža pouzdanost, učinkovitost i niske emisije u jednom dizajnu.

Drvena Igračka

Cubecor

Drvena Igračka Cubecor je jednostavna, ali zamršena igračka koja izaziva dječju moć razmišljanja i kreativnosti te ih upoznaje s bojama i jednostavnim, komplementarnim i funkcionalnim elementima. Pričvršćivanjem malih kockica jedna na drugu, set će biti gotov. U dijelovima se koriste različiti jednostavni spojevi uključujući magnete, čičak trake i igle. Pronalaženje veza i njihovo međusobno povezivanje, dovršava kocku. Također jača njihovo trodimenzionalno razumijevanje uvjeravajući dijete da dovrši jednostavan i poznat volumen.

Abažur

Bellda

Abažur Viseća abažura koja se jednostavno ugrađuje i jednostavno stane na bilo koju žarulju bez potrebe za ikakvim alatom ili električnom stručnošću. Dizajn proizvoda omogućuje korisniku da je jednostavno stavi i skine sa žarulje bez puno truda kako bi stvorio vizualno ugodan izvor rasvjete u proračunu ili privremenom smještaju. Budući da je funkcionalnost ovog proizvoda ugrađena u njegov oblik, cijena proizvodnje je slična onoj za običnu plastičnu saksiju. Mogućnost personalizacije prema ukusu korisnika slikanjem ili dodavanjem bilo kakvih ukrasnih elemenata stvara jedinstven karakter.

Marketinški Materijal Događaja

Artificial Intelligence In Design

Marketinški Materijal Događaja Grafički dizajn pruža vizualni prikaz kako umjetna inteligencija može postati saveznik dizajnerima u bliskoj budućnosti. Pruža uvid u to kako AI može pomoći u personaliziranju iskustva za potrošača i kako je kreativnost na nišanu umjetnosti, znanosti, inženjerstva i dizajna. Konferencija umjetne inteligencije u grafičkom dizajnu je trodnevni događaj u studenom u San Franciscu, CA. Svaki dan je radionica dizajna, razgovori različitih govornika.

Vizualna Komunikacija

Finding Your Focus

Vizualna Komunikacija Dizajner ima za cilj prikazati vizualni koncept koji demonstrira konceptualni i tipografski sustav. Stoga se kompozicija sastoji od specifičnog rječnika, točnih mjerenja i središnjih specifikacija koje je dizajner uzeo u obzir. Također, dizajner je imao za cilj uspostaviti jasnu tipografsku hijerarhiju kako bi uspostavio i pomicao redoslijed u kojem publika prima informacije iz dizajna.