Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalni Interaktivni Časopis

DesignSoul Digital Magazine

Digitalni Interaktivni Časopis Magazin Filli Boya Design Soul na čitav način čitatelja objašnjava važnost boja u našem životu na drugačiji i ugodniji način. Sadržaj Design Soul sadrži široko područje od mode do umjetnosti; od ukrašavanja do osobne njege; od sporta do tehnologije, pa čak i od hrane i pića do knjiga. Pored poznatih i zanimljivih portreta, analiza, najnovijih tehnologija i intervjua, časopis uključuje i zanimljive sadržaje, video zapise i glazbu. Magazin Filli Boya Design Soul objavljuje se kvartalno na iPadu, iPhoneu i Androidu.

Kanta Za Cigarete / Gume

Smartstreets-Smartbin™

Kanta Za Cigarete / Gume Višestruki patentirani kanti za smeće s jedinstvenim mogućnostima, Smartbin ™ nadopunjuje postojeću uličnu infrastrukturu koja se postavlja kao dvostruko, naopako oko bilo koje veličine ili oblika svjetiljke ili natpisa ili u solo formatu na zidove, ograde i podloge. Ovo oslobađa novu, neočekivanu vrijednost postojećih uličnih dobra kako bi stvorilo mrežu zgodnih, predvidljivo smještenih kanti za kante i gume koje su uvijek nadohvat ruke, bez dodavanja nereda na uličnoj sceni. Smartbin transformira njegu ulica na otvorenom u gradovima širom svijeta omogućavajući učinkovit odgovor na smeće cigareta i guma.

Web Stranica

Illusion

Web Stranica Časopis Scene 360 pokreće Illusion 2008. godine i brzo postaje njegov najuspješniji projekt s preko 40 milijuna posjeta. Web stranica je posvećena nevjerojatnim kreacijama u umjetnosti, dizajnu i filmu. Od hiperrealističnih tetovaža do zapanjujućih pejzažnih fotografija, odabir postova često će čitatelje činiti „WOW!“

Poklon Kutija

Jack Daniel's

Poklon Kutija Luksuzna poklon kutija za Whiskey Jacka Daniel's Tennessee nije samo obična kutija koja uključuje bocu unutra. Ova jedinstvena konstrukcija paketa razvijena je za sjajne dizajnerske karakteristike, ali i za sigurnu isporuku boca istovremeno. Zahvaljujući velikim otvorenim prozorima koje možemo vidjeti u čitavom okviru. Svjetlost koja dolazi izravno kroz kutiju naglašava originalnu boju viskija i čistoću proizvoda. Iako su dvije strane kutije otvorene, torzijska krutost je izvrsna. Poklon kutija u potpunosti je izrađena od kartona i puna je mat laminirana vrućim elementima za utiskivanje i utiskivanje.

Komoda

Labyrinth

Komoda Labirint ArteNemusa komoda je čiji je arhitektonski izgled naglašen meandrirajućom stazom furnira, koja podsjeća na ulice u gradu. Izvanredna koncepcija i mehanizam ladica dopunjuju njezin precjenjeni obris. Kontrastne boje furnira od javora i crnog ebanovine, kao i visokokvalitetna izrada podvlače ekskluzivni izgled Labirinta.

Likovna Umjetnost

Scarlet Ibis

Likovna Umjetnost Projekt je slijed digitalnih slika Škrletnog Ibisa i njegovog prirodnog okoliša, s posebnim naglaskom na boju i njihov živahni ton koji se pojačava kako ptica raste. Djelo se razvija među prirodnim okruženjem kombinirajući stvarne i imaginarne elemente koji pružaju jedinstvene osobine. Škrlatni ibis izvorna je ptica Južne Amerike koja živi na obalama i močvarama sjeverne Venezuele, a živopisna crvena boja predstavlja vizualni spektakl za gledatelja. Ovaj dizajn ima za cilj istaknuti graciozan let oskudnog ibisa i živopisne boje tropske faune.