Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nosive Luksuzne Umjetnosti

Animal Instinct

Nosive Luksuzne Umjetnosti Nosive luksuzne umjetničke kolekcije umjetnika skulptora i umjetnika NYC-a Christopher Ross, Animal Instinct, serija je umjetničkih djela nadahnutih i ograničenih izdanja koje je umjetnik posebno dizajnirao iz antičkog srebra, 24-karatnog zlata i boemskog stakla. Vješto zamagljujući granice između umjetnosti, nakita, haute couture i luksuznog dizajna, skulpturalni pojasevi stvaraju jedinstvene, provokativne izjave koje tijelo donose koncept umjetnosti životinja. Osnažujući, upečatljivi i originalni, bezvremenski iskazi, istražuju ženski životinjski instinkt u skulpturalnom obliku.

Digitalna Transformacija

Tigi

Digitalna Transformacija Jedan od najvažnijih modnih trendova u frizuri sprema se za hrabar korak u digitalnu relevantnost. Preuređenje raspona Professional dot com i Tigi Color Copyright autorskih prava upravljalo se kombiniranjem prilagođenih sadržaja, kreiranih od strane umjetnika, uključivanjem suvremenih fotografa i još uvijek neviđenih dizajnerskih izraza u digitalni oblik. Fini, ali oštri kontrasti između tehnike i zanata. Konačno vodeći Tigi zdravim, korak po korak pristupom istinskoj digitalnoj transformaciji od 0 do 100.

Svijest I Reklamna Kampanja

O3JECT

Svijest I Reklamna Kampanja Kako će privatni prostor u budućnosti postati vrijedan resurs, rastuća potreba za definiranjem i dizajniranjem ove prostorije pitanje je važnosti u sadašnjem dobu. O3JECT je opredijeljen za proizvodnju i oglašavanje prostora otpornog na slavine kao estetski privlačan podsjetnik na nepoznatu budućnost. Ručno rađena, zatvorena i provodljiva kocka izgrađena po principu Faradayjevog kaveza utjelovljuje ikoničnu materijalizaciju naizgled utopijske sobe reklamiranu kroz sveobuhvatni dizajn kampanje.

Projekt Tipografije

Reflexio

Projekt Tipografije Eksperimentalni tipografski projekt koji kombinira odraz na ogledalu s papirnatim slovima izrezanim jednom njegovom osi. Rezultat je to modularnih kompozicija koje jednom fotografijom sugeriraju 3D slike. Projekt koristi magiju i vizualnu kontradikciju za tranzit iz digitalnog jezika u analogni svijet. Izgradnja slova na ogledalu stvara nove stvarnosti s odrazom, koje nisu ni istina ni neistina.

Korporativni Identitet

Yanolja

Korporativni Identitet Yanolja je putnička informativna platforma br.1, koja na korejskom jeziku znači "Hej, igrajmo se". Logotip je dizajniran sa san-serif fontom kako bi izrazio jednostavan, praktičan dojam. Upotreba malih slova može pružiti razigranu i ritmičnu sliku u usporedbi s podebljanim velikim slovima. Razmak između pojedinih slova izvrsno je revidiran kako bi se izbjegla optička iluzija i povećala čitljivost čak i kod male veličine logotipa. Pažljivo smo birali živopisne i svijetle neonske boje i koristili komplementarne kombinacije za pružanje izuzetno zabavnih i iskačućih slika.

Knjiga O Poljoprivredi

Archives

Knjiga O Poljoprivredi Knjiga je kategorizirana u poljoprivredi, životnom sredstvu ljudi, poljoprivredi i sporednoj strani, poljoprivrednim financijama i poljoprivrednoj politici. Prema kategoriziranom dizajnu, knjiga je više zadovoljna estetskom potražnjom ljudi. Kako bismo mogli bliže datoteci, dizajniran je cjeloviti priloženi omot knjige. Čitatelji mogu otvoriti knjigu tek nakon što je trgaju. Ta je uključenost omogućila čitateljima da iskuse postupak otvaranja datoteke. Štoviše, neki stari i lijepi poljoprivredni simboli, poput Suzhou koda, te neke tipografije i slike korištene u pojedinim dobima. Bile su rekombinacije i navedene su u koricama knjige.