Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakiranje Kolača Za Šahovske Štapiće

K & Q

Pakiranje Kolača Za Šahovske Štapiće Ovo je dizajn pakiranja za pečenu robu (stick kolači, finansijeri). S omjerom duljine i širine od 8: 1, stranice ovih rukava su izrazito duge i prekrivene su šablonom. Uzorak se nastavlja s prednje strane, na kojem se nalazi i centralno smješten prozor, kroz koji se može vidjeti sadržaj čahure. Kada se svih osam rukava koji se nalaze u ovom poklon setu budu poravnani, otkriva se prekrasan karirani uzorak šahovske ploče. K & amp; Q čini vašu posebnu priliku jednako elegantnom kao i vrijeme čaja kralja i kraljice.

Pakiranje Kolača Za Kolače

Miyabi Monaka

Pakiranje Kolača Za Kolače Ovo je dizajn pakiranja za vafinske torte punjene džemom od graha. Paketi su dizajnirani s motivima tatamija kako bi evocirali japansku sobu. Oni su uz pakete smislili i dizajn paketa u obliku rukava. To je omogućilo (1) prikazivanje tradicionalnog kamina, jedinstvene značajke čajne sobe i (2) stvaranje čajnih soba u 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat i raznim drugim veličinama. Stražnji dio pakiranja ukrašen je dizajnom drugačijim od tatami motiva, tako da se mogu prodavati zasebno.

Fotografska Umjetnost

Forgotten Paris

Fotografska Umjetnost Zaboravljeni Pariz crno-bijele su fotografije starog podzemlja francuske prijestolnice. Ovaj je dizajn repertoar mjesta koje malo ljudi zna jer su ilegalno i teško pristupačno. Matthieu Bouvier istražuje ta opasna mjesta deset godina kako bi otkrio ovu zaboravljenu prošlost.

Pakirani Kokteli

Boho Ras

Pakirani Kokteli Boho Ras prodaje pakirane koktele napravljene od najboljih lokalnih indijskih alkoholnih pića. Proizvod nosi boemsku vibru koja bilježi nekonvencionalni umjetnički stil života, a vizualni proizvod proizvoda apstraktni je prikaz zujanja koji potrošač dobiva nakon ispijanja koktela. Savršeno je uspio postići sredinu gdje se Global i Local sastaju, gdje se spajaju u Glocal vibru za proizvod. Boho Ras prodaje čistu alkoholnu piće u bočicama od 200 ml, a zapakirane koktele u bočicama od 200 ml i 750 ml.

Podcast

News app

Podcast News je aplikacija za intervju za audio informacije. Inspiriran je ravnim dizajnom jabuka iOS s ilustracijama za ilustraciju blokova informacija. Vizualno pozadina ima električno plavu boju kao misiju da se blokovi istaknu. Vrlo je malo grafičkih elemenata, a cilj je učiniti aplikaciju jednostavnom za upotrebu bez ometanja korisnika ili gubitka.

Ambalaža Za Korejsku Zdravstvenu Hranu

Darin

Ambalaža Za Korejsku Zdravstvenu Hranu Darin je osmišljen kako bi oslobodio suvremene ljude od nesklonosti korejskim tradicionalnim zdravstvenim prehrambenim proizvodima u društvu umora koji sadrže jednostavnu, grafičku jasnoću u isporuci paketa prema osjećajima modernih ljudi, za razliku od ne dizajniranih slika koje su koristile tradicionalne korejske trgovine zdravom hranom , Svi su dizajni napravljeni od motiva cirkulacije krvi, vizualizirajući cilj pružanja vitalnosti i zdravlja umornim 20-ima i 30-ima.