Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privatni Vrt

Ryad

Privatni Vrt Izazov se sastojao u modernizaciji stare seoske kuće i pretvara je u carstvo mira i tišine, sveobuhvatno radeći i na arhitektonskom i na krajobraznom području. Pročelje je obnovljeno, građeni su građevinski radovi na pločnicima, izgrađeni su bazen i potporni zidovi, stvarajući nove kovane željezare za lukove, zidove i ograde. Vrtlarstvo, navodnjavanje i rezervoar, kao i munje, namještaj i pribor također su bili sveobuhvatno izostavljeni.

Naziv projekta : Ryad, Ime dizajnera : Fernando Pozuelo, Ime klijenta : Fernando Pozuelo Landscaping Collection.

Ryad Privatni Vrt

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.