Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Marke

Queen

Dizajn Marke Prošireni dizajn zasnovan je na konceptu kraljice i šahovnice. S dvije boje, crnom i zlatnom, dizajn želi prenijeti osjećaj visoke klase i preoblikovati vizualnu sliku. Uz metalne i zlatne linije korištene u samom proizvodu, element scene izgrađen je tako da odabire ratni dojam šaha, a mi koristimo koordinaciju scenske rasvjete za stvaranje dima i svjetla rata.

Naziv projekta : Queen, Ime dizajnera : Zheng Yuan Huang, Ime klijenta : TAIWAN GREEN GOLD HOMELAND CO., LTD..

Queen Dizajn Marke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.