Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Slova

Monk Font

Dizajn Slova Monk traži ravnotežu između otvorenosti i čitljivosti humanističkih sans serifi i reguliranijeg karaktera kvadratne sans serif. Iako je izvorno oblikovan kao latinični oblik, rano je odlučeno da će trebati širi dijalog kako bi se uključila i arapska verzija. I latinski i arapski jezik oblikuju nam isto obrazloženje i ideju zajedničke geometrije. Snaga paralelnog procesa dizajniranja omogućava da dva jezika imaju uravnotežen sklad i gracioznost. I arapski i latinski djeluju besprijekorno zajedno s zajedničkim brojačima, debljinom stabljike i zakrivljenim oblicima.

Naziv projekta : Monk Font, Ime dizajnera : Paul Robb, Ime klijenta : Salt & Pepper.

Monk Font Dizajn Slova

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.