Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zadatak Lampica

Pluto

Zadatak Lampica Pluton zadržava fokus čvrsto na stilu. Njegov kompaktni, aerodinamični cilindar krasi elegantna ručka nad kutnom postoljem, što olakšava pozicioniranje s mekim, ali fokusiranim svjetlom s preciznošću. Njegov je oblik inspiriran teleskopima, ali umjesto toga, on se želi usredotočiti na zemlju, umjesto na zvijezde. Napravljen 3D tiskanjem koristeći plastiku na bazi kukuruza, jedinstven je, ne samo za industrijske 3D printere, već je i ekološki prihvatljiv.

Naziv projekta : Pluto, Ime dizajnera : Heitor Lobo Campos, Ime klijenta : Gantri.

Pluto Zadatak Lampica

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.