Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kinetička Emisija Elektroničkih Bubnjeva

E Drum

Kinetička Emisija Elektroničkih Bubnjeva Nadahnuta iz žirosfere. predstava kombinira niz elemenata koji zajedno stvaraju izvanredno iskustvo. Instalacija mijenja svoj oblik i stvara dinamično okruženje za izvedbu bubnjara. Edrum probija barijeru između zvučne svjetlosti i prostora, a svaka se nota pretvara u svjetlost.

Naziv projekta : E Drum, Ime dizajnera : Idan Herbet, Ime klijenta : Teta Music , Cochavi&Klein.

E Drum Kinetička Emisija Elektroničkih Bubnjeva

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.