Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Područje cijelog projekta prilično je veliko, troškovi struje i vode za transformaciju i centralni klima uređaj su visoki, kao i ostali kuhinjski hardver i oprema, tako da je raspoloživi proračun uređenja unutarnjeg prostora prilično ograničen, pa dizajneri uzimaju “ prirodna ljepota same zgrade ", koja donosi veliko iznenađenje. Krov je modificiran ugradnjom nebeskih svjetala različitih veličina na vrh. Tijekom dana, sunce sija kroz nebo svjetla, stvara prirodu i harmonizira svjetlosni efekt.

Naziv projekta : Thankusir Neverland, Ime dizajnera : Bo Zhou, Ime klijenta : Jingle Design.

Thankusir Neverland Restoran

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.