Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Nakita

Ataraxia

Kolekcija Nakita U kombinaciji s modom i naprednom tehnologijom, cilj projekta je stvoriti komade nakita koji stare gotičke elemente mogu pretočiti u novi stil, raspravljajući o potencijalu tradicionalnog u suvremenom kontekstu. Sa zanimanjem za način na koji gotičke vibracije utječu na publiku, projekt pokušava izazvati jedinstveno individualno iskustvo kroz razigranu interakciju, istražujući odnos dizajna i korisnika. Sintetički dragog kamenja, kao materijal s nižim ekološkim otiscima, izrezani su na neobično ravne površine kako bi bacili svoje boje na kožu radi poboljšanja interakcije.

Naziv projekta : Ataraxia, Ime dizajnera : Yilan Liu, Ime klijenta : Yilan Jewelry.

Ataraxia Kolekcija Nakita

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.