Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Plakat

Cells

Plakat 19. jula 2017. godine, PIY je sagradio malu zgradu u Melbourneu u Australiji. To je mali dvorac sastavljen od 761 komponente, a nazvali su ga "Stanice". Čvorovi su dizajnirani kao ručno okrenuti navoj tenon i ravni tenon, koji je sažet kao "East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Pronaći ćete njihove proizvode, uključujući varijabilne police, police za obuću i cipele itd., Koji su svi razdvojeni i ponovno sastavljeni u organizam. I tada ćete osjetiti njihovu želju da slobodno rastu.

Naziv projekta : Cells, Ime dizajnera : Shenzhen Shenwenjiao Design Co., Ltd., Ime klijenta : PIY.

Cells Plakat

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.