Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Talijansko Craft Pivo

East Side

Talijansko Craft Pivo Zanatsko pivo u malom gradu u središnjoj Italiji, svako pivo ima svoju priču, svaka priča ispričana je na svojoj etiketi. Osim što je elegantan i svestran, tehnika kolaža omogućava umetanje nekih vizualnih elemenata koji ističu identitet proizvoda, poput referenci na značenje imena, tipologije piva i njegovih sastojaka. Dizajn logotipa, koji predstavlja korporativni identitet, temelji se na jednostavnom obliku. Ovaj oblik reproduciran je na ureziranju na etiketama i na sustavu simbola svakog pojedinog piva pomoću prilagodbe koja je obojena i heraldički.

Naziv projekta : East Side, Ime dizajnera : Roberto Terrinoni, Ime klijenta : Roberto Terrinoni.

East Side Talijansko Craft Pivo

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.