Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća

Basalt

Kuća Izgrađen za udobnost i eleganciju. Ovaj je dizajn uistinu privlačan i izvanredan iznutra i izvana. Značajke uključuju hrastovo drvo, prozore napravljene da unose puno sunčeve svjetlosti i umirujuće su to za oči. Očaravajuća je ljepotom i tehnikom. Jednom kada ste u ovoj kući, ne možete primijetiti spokoj i osjećaj oaze koji vas preuzima. Povjetarac drveća i okoline sunčevim zracima čini ovu kuću jedinstvenim mjestom za život daleko od užurbanog gradskog života. Kuća Basalt izgrađena je da udovolji i primi različite ljude.

Naziv projekta : Basalt, Ime dizajnera : Aamer Qaisiyah, Ime klijenta : Aamer A. Qaisiyah.

Basalt Kuća

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.