Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Modularni Komposter

Orre

Modularni Komposter Procjenjuje se da u prosječnom kućanstvu materijal pogodan za kompostiranje čini preko 40% svih otpada. Čuvanje komposta jedan je od stubova ekološkog života. Omogućuje vam manje otpada i dragocjeno gnojivo za organsko bilje. Projekt je kreiran za svakodnevnu uporabu u malim staništima i ima za cilj promjenu navika. Zahvaljujući modularnosti, zauzima malo prostora i omogućava vam obradu velike količine otpada. Konstrukcijska konstrukcija jamči dobru oksigenaciju komposta, a karbonski filter štiti od neugodnih mirisa.

Naziv projekta : Orre, Ime dizajnera : Adam Szczyrba, Ime klijenta : Academy od Fine Arts in Katowice.

Orre Modularni Komposter

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.