Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Konceptualna Knjiga I Poster

PLANTS TRADE

Konceptualna Knjiga I Poster PLANTS TRADE je niz inovativnog i umjetničkog oblika botaničkih uzoraka, koji je razvijen kako bi izgradio bolji odnos između ljudi i prirode, a ne obrazovnih materijala. Koncept knjiga Plants Trade bila je pripremljena kako bi vam pomogla razumjeti ovaj kreativni proizvod. Knjiga, dizajnirana u točno istoj veličini kao i proizvod, sadrži ne samo fotografije prirode, već i jedinstvenu grafiku nadahnutu mudrošću prirode. Zanimljivije je što su grafike pažljivo ispisane štampom, tako da svaka slika varira u boji ili teksturi, baš poput prirodnih biljaka.

Naziv projekta : PLANTS TRADE, Ime dizajnera : Tsuyoshi Omori, Ime klijenta : PLANTS TRADE.

PLANTS TRADE Konceptualna Knjiga I Poster

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.