Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Privjesak

Blue Daisy

Višenamjenski Privjesak Daisy's su složeni cvjetovi s dva cvijeta kombinirana u jedan, unutarnji dio i vanjski laticu. Simbolizira isprepletenost dviju koji predstavljaju pravu ljubav ili konačnu vezu. Dizajn se sljubljuje u jedinstvenost cvijeta tratinčice što omogućuje nositelju Plave tratinčice na više načina. Izbor plavih safira za latice moraju naglasiti nadahnuće, želju i ljubav. Žuti safiri odabrani za središnju laticu cvijeća obuzimaju nositelja osjećaja radosti i ponosa pružajući korisniku potpuni spokoj i povjerenje u iskazivanju njegove elegancije.

Naziv projekta : Blue Daisy, Ime dizajnera : Teong Yan Ni, Ime klijenta : IVY TEONG.

Blue Daisy Višenamjenski Privjesak

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.