Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vinske Etikete

KannuNaUm

Vinske Etikete Dizajn etiketa vina KannuNaUm odlikuje se profinjenim i minimalnim stilom dobivenim pretraživanjem simbola koji mogu predstavljati njihovu povijest. Teritorij, kultura i strast vinogradara Zemlje dugovječnosti sakupljaju se u ove dvije koordinirane oznake. Sve je pojačano dizajnom stogodišnje vinove loze koja je izrađena tehnikom zlata izlivenog u 3D. Ikonografski dizajn koji predstavlja povijest tih vina, a s njima i povijest zemlje iz koje je rođeno, Ogliastra, Zemlja stogodišnjaka na Sardiniji.

Naziv projekta : KannuNaUm, Ime dizajnera : Giovanni Murgia, Ime klijenta : Cantina Ogliastra.

KannuNaUm Vinske Etikete

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.