Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovina

Ilumel

Trgovina Nakon gotovo četiri desetljeća povijesti, Ilumel trgovina jedna je od najvećih i najprestižnijih tvrtki Dominikanske Republike na tržištu namještaja, rasvjete i ukrasa. Najnovija intervencija odgovara na potrebu proširenja izložbenih prostora i definiranje čistije i artikuliranije rute koja omogućava uvažavanje različitih dostupnih kolekcija.

Naziv projekta : Ilumel, Ime dizajnera : Dante Luna, Ime klijenta : Ilumel.

Ilumel Trgovina

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.