Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnički Nakit

Phaino

Umjetnički Nakit Phaino je 3D tiskana kolekcija nakita koja kombinira umjetnost i tehnologiju. Sastoji se od naušnica i privjesaka. Svaki je komad 3D reprodukcije minimalističkog konceptualnog umjetničkog djela Zoi Roupakia, koje otkriva dubinu ljudske interakcije, osjećaja i ideja. 3D model je izdvojen iz svakog od umjetničkih djela, a 3D printer proizvodi nakit od 14K zlatnog mjedi, ružinog zlata ili rodija. Dizajni nakita zadržavaju umjetničku vrijednost i estetiku minimalizma i postaju komadi koji ljudima otkrivaju značenje, kao što ime Phaino znači.

Naziv projekta : Phaino, Ime dizajnera : Zoi Roupakia, Ime klijenta : Zoi Roupakia.

Phaino Umjetnički Nakit

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.