Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zabavna Kuća Za Djecu

Fun house

Zabavna Kuća Za Djecu Ovaj je građevinski dizajn namijenjen djeci za učenje i igru, što je totalno zabavna kuća od super oca. Dizajnerski kombinirani zdravi materijali i sigurnosni oblici čine prekrasan i zanimljiv prostor. Pokušali su napraviti ugodnu i toplu kuću za djecu i pokušali su intenzivirati odnos roditelj - dijete. Klijent je dizajneru rekao da postigne 3 cilja, a to su: (1) prirodni i sigurnosni materijali, (2) usrećivanje djece i roditelja i (3) dovoljno prostora za pohranu. Dizajner je pronašao jednostavnu i jasnu metodu za postizanje cilja, a to je dom, sam početak dječjeg prostora.

Naziv projekta : Fun house, Ime dizajnera : Jianhe Wu, Ime klijenta : TYarchistudio.

Fun house Zabavna Kuća Za Djecu

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.