Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Obiteljska Rezidencija

Sleeve House

Obiteljska Rezidencija Ovaj uistinu jedinstveni dom dizajnirao je ugledni arhitekt i znanstvenik Adam Dayem, a nedavno je osvojio drugo mjesto na natjecanju American-Architects US Building of the Year. Kuća s 3 BR / 2,5 kupatila smještena je na otvorenim, valjanim livadama, u okruženju koje pruža privatnost, kao i dramatičan pogled na dolinu i planinu. Koliko god to izgledalo zagonetno, struktura je zamišljena dijagramijski kao dva volumena koja se presijecaju u rukavu. Pročelje drvenog ugljena od održivog izvora daje kući grubu, otrljanu teksturu, suvremenu reinterpretaciju starih staja u dolini Hudson.

Naziv projekta : Sleeve House, Ime dizajnera : Adam Dayem, Ime klijenta : actual / office.

Sleeve House Obiteljska Rezidencija

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.