Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Letak

Angry Mailer

Letak Krenite u obilazak svoje slijedeće kuće od 360 stupnjeva izravno iz letaka s popisom kuća. Sada to možete učiniti s preglednikom virtualne stvarnosti Angry Mailer (TAM) preglednika Miemode. Angry Mailer je prvi takve vrste, ultra prijenosni i ekološki prihvatljivi virtualni realitet (VR) koji se šalje kao poštar, pretvara se u pop-art papirnatu lutku i presavija u vr preglednik. U ovoj seriji 360 Open House potencijalni kupci mogu putem svojih pametnih telefona potražiti kućne ture od 360 stupnjeva pretvaranjem letka s popisom kuća u VR preglednik. Pretvorite svoju 2D reklamu u 3D stvarnost pomoću TAM: 360 Open House.

Naziv projekta : Angry Mailer, Ime dizajnera : Ginger Kong, Ime klijenta : Miemode, LLC.

Angry Mailer Letak

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.